- Sorry -

Hyee... Assalamualaikum....1st off all sorry sbb lama gila tak hupdate sebab?? mmg byk sbb la kan. Btw korang sehat? rjin kunjung blog ni x? kalau tak de kita paham sgt la...

sebab pertama ;; lappy kesygan deqja dah menghembuskan nafas terakhirnya dikala kepekatan malam yang dingin kira-kiraa hampir  4 bulan..

sebab kedua ;; deqja kan dah berhenti dari menjadi office girl yang tabah dan dedikasi so disitu terhenti la juga aktiviti-aktiviti paranormal ni..

sebab yang tak da kena mengena ;; deqja dah breakup, breakoff, break basikal denmgan echik keding. Tolong jgn tny kenapa

ok dah bai --°
update via tab..*bapak susahhhhhhh

thanks for reading . please drop your comment . :) love you

1 comment:

  1. salam deqja....

    alolooo....cedei dier..xpe..kita sama...huhu
    xpela, xya fkr sgt..hati kene kuat kan..^_^ smoga kita same2 dpt yg lebih baik ye.. ^_^
    rindu deqja ^,^

    ReplyDelete

assalamualaikum .
moh komen , 1 pown jadik lah ! :)
<3 peace !

 
Copyright 2013 This blog fully designed by me|| Alright reserved by deqjaMucuXx || Don't you dare want to copy it!! ||