- Tuesday 16.4.2013 -

hye peeps. salam sejahtera. salam semua. salam 1 malaysia.* cerita lapuk kau !  oii dekat2 mengundi ni macam-2 ragam manusia yang kita nampak kan ? bagi saya . " undi itu adalah rahsia. walaupun saya tak mengundi buat tahun ni." hebakk kak ton berbicara. nampak tak ayat mengong kat situ ? nampak tak. kalau nampak sila angkat kaki n mouse masing2.

so. minggu lepas 16.4.2013 jatuh pada hari selasa . due date deqja kuar *ditendang dari pensonic. haha :) btw that day is mom's birthday ! HAPPY BIRTHDAY mama syg. * clap..clapp...claapp.. Cerita bab last day dekat pensonic dulu k. 3 kali berturut2 pada hari jumaat my brother belanja deqja. luv u abg ! *abg angkat keyh ! and the last day my manager n assistant manager "belanja" deqja & the gang ! 1st time kau , terkejut kot. haha
ni deqja created kat diorang . buat give ! berdasarkan pic yang curik kat google . "one direction" deqja draw balik k.
dah la last day, kena buli p beli pulak. tak surprise langsung ! tuih..tuih haha
itu dia abang wan n kesi . hiihih :) yang sebelah kanan ni , meja testing. deqja conteng habes . full 1 meja !! puas ~

btw, diowang lelaki. deqja sorang je perempuan dalam engineering department ni. so kena jadi "taff" la.. diowang tak tahu dalam kereta deqja nagis teruk ! sume angkara abang angkat deqja. dia pon same mengalir air mata. walaupun dia cover dengan glasses dia yang tak cun tu! haha :) 
ayat abang : " sape t nak balik race dengan abang bile adik dah tak de?" " dengan sape abang nak ngusik nanti ?" " nanti abang nak ngadu abang penat letih kat sape ye adik ?" " abang mesti rindu dekat pot pet pot pet adik tu..." " abang rindu adik"

best moment with all of u. i will miss u ! 
*terpaksa stop*
*meleleh . T_T* 
*abang2 sekalian. deqja rindu moment kita bersama. to abg saiful : i love u ! adik sentiasa sygkan abg*
* auto publish* 

thanks for reading . please drop your comment . :) love you

9 comments:

  1. deqja nih , bukan tua dari CP ker ?? hehehhe ~ awat tak ngundi g nih , hehehe , undi itu adalah kewajipan :D

    ReplyDelete
  2. alolo sedihnyer..huuuu
    taff deqja..taff!! hehe

    ReplyDelete
  3. alamak, anna pon terasa sedih baca n3 ni.. apa2 pon all the best k..

    ReplyDelete
  4. nice day:)
    saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
    yang saya kemarin..


    bagi-bagi motivasi yaa.. :)


    http://wisataoutboundmalang.com/

    ReplyDelete
  5. salam..
    deqja..mana p ni..lama sgt sonyap ni..huhu
    hrp sihat2 je ye =)

    ReplyDelete
  6. Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Dan Batin.


    iskandarx[dot]com

    ReplyDelete
  7. deqja where r u , dalam CP tak sedar , CP baca 2x entry nih , whre r u ??

    ReplyDelete
  8. CP buat blog review pasal deqja :D

    http://dariilhamkehati.blogspot.com/2013/10/6-blog-review-blog-si-rabun-aka-deqja.html

    ReplyDelete

assalamualaikum .
moh komen , 1 pown jadik lah ! :)
<3 peace !

 
Copyright 2013 This blog fully designed by me|| Alright reserved by deqjaMucuXx || Don't you dare want to copy it!! ||