- meng"doodle" again -

hyep peeps. bila saya rasa gembira, saya tepuk tangan *plap..plapp..plaapp bila rasa gembira begini lah caranya bila rasa gembira kita meng"doodle" *plaapp..plaapp.. mokcik mereng. Oh2 korang pekabo ? sihad dak ? makan dah ? minum dah ? mandi dah ke belom ? gosok gigi ? uhhh uhh ?? hahaha . hye peeps. holoo peeeoplee i'm here. mengarut suda -..-"

For your information, *spiking kau jemah.Untuk pengetahuan para pambaca, para blogger. saya akan meninggalkan pensonic tak lama lagi . sedih tau ! Disebabkan saya mendapat pekerjaan yang lebih baik. *doakan saya buat yang terbaik untuk kerja baru pless. so, deqja menghadapi hari2 kemalasan tahap cipan nak berak pon tak mau. dengan itu , jari jemari yang comels telah men"created" doodle yang same macam hari tu . *no idea . moh kita layan piicca yang sempat dirakamkan. hahahaaha -..-"
 
dekat opis tak sempat nak habeskan. bawak balik rumah jadi "homework" gedik tak i . hahaha :p selama seminggu deqja malas . malas . malas. malas. gila nak buat keje. SUMPAH ! btw, ada yang tak percaya that doodle i created by myself. deqja buat sendiri la awak-awak-awak sekalian. tolong la percaya . kalau tak percaya , mai rumah deqja tunjuk ! hahahaaha :3 
thanks to my ABANG ANGKAT . Mohd Shaiful Azhar Abdul Sani for cute ring . i really-really love it. thank a lot ! 
 
#mari tido sayang !
*auto publish again . type 13-april-13 2.00am* 
*sekian*

thanks for reading . please drop your comment . :) love you

14 comments:

  1. wah , krreatif betul la deqja nih , berapa kali dah CP tgk si deqja nih rajen lukis gini , hehehe ~

    btw , kenangan manis tmpt lama , simpan rapat2 , bersedia untuk menambah kenangan manis di tempat baru , chaiyok ! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. bile tak de keja. cam ni lah. menconteng je keje nyeee.. :)

      thnx syg ~

      Delete
    2. hehehehe , tgk dah macam graffiti , hehehe , CP pown ade BFF memg kuat menconteng gini , conteng yang cantek takpe :P

      Delete
  2. fulamaks...serius wak..mmg berbakat...cantek tu!!!

    ReplyDelete
  3. percaya2!!ohsemm doodle tuh>,<!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sebab percaya. terima kasih sebab puji. terima kasih sbb komen ! hihihih

      Delete
  4. salam =)
    deqja..cam biase...la..kreatif! hehe
    smoga bjaya dtmpt kje baru ye.. ^_^

    ReplyDelete
  5. amboi.. no confirm xde keje kn..
    cantik plk.. hihihi

    ReplyDelete
  6. Blogger! Jom join ni.. hadiah RM800 menanti anda!

    http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/05/1st-big-giveaway-diari-sedetik-lebih.html

    ReplyDelete

assalamualaikum .
moh komen , 1 pown jadik lah ! :)
<3 peace !

 
Copyright 2013 This blog fully designed by me|| Alright reserved by deqjaMucuXx || Don't you dare want to copy it!! ||