- Wordless Wednesday #10 -

Ibu dan anak gila kan SUPERMAN !! hihi :) btw, cute tak kami ? lala ^_^V
tapi superman tak GILAKAN kitaorg ! haha :)

thanks for reading . please drop your comment . :) love you

22 comments:

  1. Wah...Dua2 minat superman ya ^_^
    Comelnya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. deqja sangat minat superman. hihi :)

      budak tu tak tau la. kecik lagi

      Delete
  2. haha sweetnye.. superman gitu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sweet kah . hihi :)

      superIbu+ superbudak !

      Delete
  3. wuah matching wak~ superman man mother superman...full red~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha :) matching la deqja mandikan budak tu. mama dia sibok uruskan maknan abah dia :)

      so. deqja bagi match dengan deqja laaaa

      Delete
  4. atotot comelnya , merah menyala gitu,hikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. sape yang comel ni cik lisa ? hahaha

      Delete
  5. eleh...ni msti deqja yg pkse dak cik tu pkai bju sperman gak kan kan kan..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. ssyyyhhhhhh jgn la bg tau orgg. malu la deqja

      Delete
  6. superman larik tgk deqja hahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ceit ! tak de lah. dia terharu sebab deqja amat2 meminati dia.

      btw, deqja suka logo dia jer. haha

      Delete
  7. hahahaha ! deqja bukan Superman sebab pakai spenda kat dalam ~

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak kan nak pakai sependa kat luaq kot... public kott ! haha

      Delete
  8. hehehehe ~ bole ajerr , hehehe , takut ambulan dtg tangkap deqja la :P hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe.......tak kisah . best ape kwn dengan org2 yang gila dari buat2 gila. hahaha :)

      Delete
  9. ala tomei2 mak ngan anak pakai baju superman... hihihi

    ReplyDelete

assalamualaikum .
moh komen , 1 pown jadik lah ! :)
<3 peace !

 
Copyright 2013 This blog fully designed by me|| Alright reserved by deqjaMucuXx || Don't you dare want to copy it!! ||