- Pengumuman -

halo. pengumuman. pengumuman . pergh teringat time sekolah dulu. ade bunyi loceng then cikgu pon cakap. " sila ambil perhatian... bla..bla..bla " rindu kan time kolah dulu, haha. ini bukan cerita berkenan sekolah ya anak-anak.
straight to da pointer, broadband yang telah berkhidmat selamat 3 tahun telah menamatkan riwayatnya pada 26/1/2013. So deqja akan hupdate , BW , komeng-2 hanya di hopis pada senin - jumaat 830 - 500ptg. So sebtu ahad ade kredit lebih akan deqja langgan mobile internet. sekian ! haha :)

penting kot pengumuman ni :) haha btw ni artwork deqja -->
belum kaler maler lagii.. ni utk chines new year.. cam huduh pulak tengok banyak kali.. haha :) ni nak buat cam e-card la kononnyaaa... :) haahah *harapan dapat angpow~ wink2. bijak tak ? ok dah bai -..-"

thanks for reading . please drop your comment . :) love you

20 comments:

  1. jadik susa la nak on9 nih , hhehehe ~ takpe la , CP dah tertag pown , hehehe !

    http://dariilhamkehati.blogspot.com/2013/01/first-giveaway-by-nasriz-fardisza.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. online opis je... :) takpe2.. tengok la kalau ade masa deqja join ~

      btw thanks tag

      Delete
  2. comel la hello kitty tuu...da kaler nti update ea..wat kiut2 sket..^,^

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. omei ke ? nampak huduh jerk ^^

      Delete
  3. samalah ngan anna.. sabtu ahad adalah masa untuk berehat..huahuahua

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. rehat kat atas katil .. oh nikmat ! haha

      Delete
  4. nanti dah ada internet, blogwalking yer :)

    ReplyDelete
  5. huhuhu tegarnya wak...takdak hal tu wak, kre ok lg still bule update n BW ngeee~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi.. tapi terhad la..bukan buleh on slalu... :(

      Delete
  6. Selagi ada internet.. guna jer.. hehe..

    ReplyDelete
  7. huhuu siap buat pengumuman lagi tuh! ehehe. tak per2 faham2 hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hhaaha.. org bajet retis mmg cam ni.. :p

      Delete
  8. huduh2 pun hello kitty tu cute... hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. cute kan.. hihi :) tangan didada mata ke atas *_*

      Delete
  9. hehe....cantik arrr deqja punya doodle. Bila nak buat untuk saya ni. Ish. Nak buat sendiri tak pandai. Tangan keras. Besala :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. nak cam ne ? deqja bukan la pandai sangat crack oiii

      Delete

assalamualaikum .
moh komen , 1 pown jadik lah ! :)
<3 peace !

 
Copyright 2013 This blog fully designed by me|| Alright reserved by deqjaMucuXx || Don't you dare want to copy it!! ||