- blog direview -

hyep peeps. Tadi pagi , saje tangan best2 kemain nak check pageview. tengok-tengok "Traffic sources" dari blogger hebak ada. sapa kat sini kenal Nabila medan ? Mesti kenal kan? kompem kenal kan ? tipu lah kalau tak kenal..

Dia ada review blog cun deqja ni. Terasa bangga kejap. sebab dia cakap blog ni cun cam tuan dia. *oh muhung. haha :) apa dia kata ?

so...nampak ? hihi :) sape nak review blog deqja lagi . habaq mai.. *bajet retis. jom terjah blog nabila medan. klik ----> sini laa . ok dah bai -..-"

thanks for reading . please drop your comment . :) love you

31 comments:

  1. haha, sangat agree bila cakap header tu cute! (Y)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. terasa kembang seketika.. hihi

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. wah ! best nye dapat review :D
    blog deqja memang comel taw :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sangat best... thanx to cikMun. bg idea. hihi

      Delete
  4. ye..mmg cute header tu...^,^

    ReplyDelete
  5. Best kan direview.. Tp owg jrg review blog sya.. Huhu..

    ReplyDelete
  6. amboihh syiok! taniah, kihkih xD

    ReplyDelete
  7. bestnya diriview,,lama dah abaikan blog,,lama jugak da xde orang review,,ngee,,,nak terjah la XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. jgn abaikan blog... :) ok sila terjah dengan rakus

      Delete
  8. baguslah kan blog kne review

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagus2. sekurg2nya kita tau ape kebaikan or kelemahan blog kitew. kan.kan

      Delete
  9. huhuhu bestnyew kena review...amat stuju ngan header n warna blog ni..mmg best..sejuk mata memandang~ohya loading pun teramat laju yeah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeay ! makasih awak . tolong la puji lagi,,, haha

      Delete
  10. huhuhuhu tahniah di review! hehehe bila orang tuh nak review blog kita pulak erkk huhuhu

    ReplyDelete
  11. memang bajet , hahaha ! memang tak dapat dinafikan lagik kebajetan tuh , aww !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ceit budak ni. tak abes2 ngata kiter. majok laju2 pergi siam kang

      Delete
    2. hahaha ! deqja , siam dekat sangat :P hehehe !

      Delete
    3. dekat ke ? habes jauh la tuu

      Delete
  12. waa..kena review..memang cantik pun..hehe..untunglah kena review..hihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. makasihh... kembang lagi la deqja yang sedia kembang ni..haha

      Delete
  13. Memang seronok kalau di review kan Deqjamucuxxxx...

    ReplyDelete

assalamualaikum .
moh komen , 1 pown jadik lah ! :)
<3 peace !

 
Copyright 2013 This blog fully designed by me|| Alright reserved by deqjaMucuXx || Don't you dare want to copy it!! ||