- Anak Sayang -

hye peeps . Ingat tak deqja ade anak angkat. Yeay ! anak ibu dah besar. Tengok gambar dah la yer . Nama anak angkat deqja . " Mohammad Khalish Ilman " sedapkan nama anak deqja :) ni pic dar baby dan yang akhir sekarang 1tahun 2 bulan :) sayang anak ibu !!         

4 hari . time ni baru keluar sepital . khalish lahir ubnormal . hihi . mean bedah laa :)
Ni kalish baru pandai menerap . berapa bulan tah . deqja dah lupe . Time ni dia suka sangat senyum ..
 

Anak ibu dah makin besar . ni sekarang . dah pandai jalan dia.. laju kemain dia jalan .
Anak ibu cakap nak jadi pelumba terkenal . hihi :) dia test drive kereta deqja. Ambooii . tak nak buang kasut ! babap kang . Issh .
Ni dalam album . mama khalish snap dekat kedai ,cantik2 gambarnya . harga pun cantik . habis 200 kata mamanya. anak sorang kan . hihi :) 
ok done . muka dia tak berubah pun . :) saya sayang anak saya.     

thanks for reading . please drop your comment . :) love you

48 comments:

  1. Suka tengok pic yg kat bawah tu Deqja...comei!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi . kedai yang tngkap. memang cun lah . hihihi

      Delete
  2. serius wak..suke tngok gambar tu...walopon habis RM200 rasanya berbaloi kot...le smpan smpai bila2 kan~

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la.. mamanya ckp nak buat setiap tahun . :)

      Delete
  3. dah besar dh khalis, nanti nk kawin bleh upah aunt jadi photographer heehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha . antie nak tngu khalish besar yea ? hhihi , lambat lagi la antie oii

      Delete
  4. Replies
    1. hihi. tengok ibu dia laa.. hihi,
      mama dia kata ssah jgk nak snap pic dia. tapi ibu mai senang je dia senyum ~!

      Delete
  5. comelnya... tambah2 lagi bila dia senyum...

    ReplyDelete
    Replies
    1. budak2 mana kalau senyum mesti comelkan.... :)

      tambah2 kalau budak tu tembam ~

      Delete
  6. hahaha , comelnye !! suke3 , dan2 la deqja ade anak ...

    reply dari entry CP :

    hahahah ! untg kan , tak rugi deqja salu dtg sini , hahaha , retis rupernya kan deqja :P hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan jeles..deqja dah ada anakk.. hihihi

      Delete
    2. errr , tak jeles sangat , hehehe ,nanti CP carik 1 , hehehehehe ~


      reply dari entry CP :

      hahahaha , sambil tgk sambil hupdate tapi dalam microsoft word la , hehehe ~ rajen tak ??

      Delete
    3. t CP cari kita g hangOut wif baby. haha :)

      Ps : cp meme rajin. terover rajin kannn .. ahaha

      Delete
    4. hehehehe , pertemuan ibu2 tunggal ker ape tuh ? hehehe ~

      Delete
    5. haha.. ibu2 yang belom kawen.. bhaha

      Delete
    6. hehehehe ~ belom kawen kalaw dah nikah takpe ... tettt !!

      Delete
    7. teeeettttt ! nak melawn jugak budak inih ! haha

      Delete
  7. nak bgtau kebenaran,sangat comel ! suka tgk bdk senyum nampak gigi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi . ada comel cam ibu dia dakk ??

      Delete
  8. Untungnye da anak.. Msti best.. x macam saya ni, x mesra kanak-kanak. Macam mana lah nak da anak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti ada ank sendiri msti mesra lah ~ hihihi

      Delete
  9. nice day :)
    hargailah hari kemaren,
    mimpikanlah hari esok,
    tetapi hiduplah untuk hari ini.
    bagi-bagi motivasinya yaah...

    ReplyDelete
  10. hamboih comel sungguh,hehe ...senyum dia menawan

    ReplyDelete
  11. hehe..comelnya..sejak bila ada anak sayang ni..hekhek..

    ReplyDelete
  12. Saya baru tahu awak ada anak angkat..bestnya..sangat comel..hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeay . nak bg tau sekali lagi... saya ade anak angkat . hihi

      memang dia comel . cam saya kannn ? lala ^^

      Delete
  13. alah comelnyaaaaaaaa,,,suka suka suka,, *nak ada jugak jugak,tapi belom kahwin lagi,,hehehehe

    ReplyDelete
  14. eii comel ni..nk tium pp dier bleh.. mmuahhh hahaha tolng tiumkan ye deqja..^,^

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok2. minggu ni deqja p tium... tiisshh..tisshh sampai dia nangis . haha

      Delete
  15. untungla dah ade ank angkat... hehee ^^

    ReplyDelete
  16. comelnya..bestnya ada anak angkat ygcomel..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. meme comel pong. tengok ibu lah ! *angkat kenin

      sangat best !

      Delete

assalamualaikum .
moh komen , 1 pown jadik lah ! :)
<3 peace !

 
Copyright 2013 This blog fully designed by me|| Alright reserved by deqjaMucuXx || Don't you dare want to copy it!! ||