- Wordless Wednesday #8 -


korang pernah tengok tak budak kejutan budaya ?? cara pakaian.. bukan nak  mengata ke apa. tapi sakit mata laaaaaaa... Sederhana tapi sempurna itu cun ! ok dah baii -..-"
" nak berfashion boleh tapi berpada-2 laaa " 

thanks for reading . please drop your comment . :) love you

32 comments:

  1. hehehe , dye suke warna pelangi kowt :P heheheh ~

    ReplyDelete
    Replies
    1. pelangi cantik,. ni hud*h hihi :)

      Delete
    2. dye apply kaler tak menjadi le tuh , hahahaha !!

      Delete
    3. reply dari entry CP :

      Walaupun hati kita saja yang cenderung kepada kezaliman, kita sudah pun berada dalam api neraka.

      Delete
    4. hahahaha, terkomen update status FB lak :P hahaha , tuh bukan reply yang sebenar , adei !! hahaha !!

      Delete
    5. abende ni CP.. tak paham .. tak pahhamm -..-" <-- muka blurrrr

      Delete
    6. CP tersilap taip , hahaha , dok kopipes je , tersilap paste jadiknye :P

      reply dari entry CP :

      jangan nak nyanyi sangat deqja ! hehehe , suara tak merdu , hehehe ~

      Delete
    7. reply dari entry CP :

      hahaha , ade la ngaku malas sket2 hahaha !

      Delete
  2. huhuhu belambak sekangni wak...ada yang dress enta pa pe entah??? hahaha... tp lain orang lain mntnye kan wak..so kena hormati jgk..cma biarlah pemakaian tu berlandaskan agama jgk kan~

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul wak.. hihi :) ada yang cantik.. memang cantik la walaupun colourful tapi yang tak kena tu. adesss.. sakit mata

      Delete
  3. ish2..kamu mengata org ye? haha deqja mucuk.

    ReplyDelete
  4. hamboi cantik nya seluar . ada rama rama lagi . macam nak g pantai hawaii . hehe :D

    ReplyDelete
  5. style hawaii ke? :Phahaha. df blur .

    ReplyDelete
  6. siapakh gerangan yg tkena kjutn budaya itu??
    apakah..........

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak sempat tanya la sapa dia yaya oiii.. hihi

      Delete
  7. ha, slalunya bebudak skolah..
    macam anak kakak anna la...
    pening anna nengoknya..

    ReplyDelete
  8. byk kali jugak tgk budak mcm nih...

    ReplyDelete
  9. He..he..yelah Deqja...macam macam fesyen sekarang ni...seluar pendek tp pakai setokin...entahlah. ...semoga kita akan jadi baik dari semalam...

    ReplyDelete
    Replies
    1. toink3... penah nampak jugk cam tu.. konon2 kawaiii la kan.. :)

      Delete
  10. Style kawaii kot :p Simple2 je dah...

    -> ❤ TechKini.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu :) betul..betul...betull sangat setuju

      Delete
  11. salam ziarah...dunia belum kiamat...selamat menyambut tahun 2013. semoga kita semua akan terus dirahmati.Amin.

    ReplyDelete

assalamualaikum .
moh komen , 1 pown jadik lah ! :)
<3 peace !

 
Copyright 2013 This blog fully designed by me|| Alright reserved by deqjaMucuXx || Don't you dare want to copy it!! ||