- shopie paris -


hye peeps. salam sejahtera semua. Deqja dah lama tak update blog ni. Kekok pulak nak menaip. nak menaip hape pon tak tahu, haha :) kesian deqja kan? kan? btw, korang rindu deqja tak ? please say yes. please. pleaseeee. Entry ni pendek dan ringkas kot.
*price : RM115.00 disc 20% kira sendiri. haha
Sape yang tidak tahu pasai shopie ni. Brand yang tengah melonjak naik kot. Deqja pon taknak ketinggalan memiliki beg tangan design sophie ni. Sumpah deqja suka, meterial dia sangat oshem. Colour dan gaya yang in-trend  Deqja bukan pandai sangat bab2 trend ni. Sekali tengok je deqja dah berkenan. So deqja pon join the club n membeli lah. ada dua cara nak galas. yang pendek dan yang panjang. Deqja prefer yang panjang la.. galas cam tu cute cikit. haha :) Deqja dah jadi member. korang bila lagii ?? 


* member kad. pink-pink gitu.. hihi
*peneng outlet :) klik > sini < kalau nak g ke shopie.
ok done . bye

thanks for reading . please drop your comment . :) love you

32 comments:

  1. Aihhh! Jelousnya :( . Nak shopping jugak lah macam ni, acacaca

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan la jealous la ni ada keluaran terbaru tau. :) lagi cantik2

      Delete
  2. owh akak jeles jg ni..ahaks..!
    mmg ohsem tau.

    akak yg rindu deqja..hik

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. tak payah jeles lah. harga dia oraiite la akak..

      akak rindu deqja. oh sangat terharuu ~ hihihi

      Delete
  3. hahahaha , comel la , cantek betul , pepel u noe , CP pon same macam deqja , kalaw trend2 tak pandai tapi beli barang yang sebaik saje berkenan di hati :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. pupel pink awww okies. haha :) tu la , agak berkenan , poket rasa kembung je. tibaiii jeerr,, haha

      Delete
    2. hehehe , yup , CP ade gk la angan2 nak pelamin pepel pink :P

      ececece !! calon takde , angan je lebih :P


      poket kembung ?? wah , penyakt berbahaya tuh ! hahaha

      reply dari emtry CP :

      lagik la , dgn takde letrik lagik , dahsyat !!!

      Delete
    3. haha.. memang penyakit berbahaya. pantang cantik. cun . cute. sapu !

      baru2 ni deqja habis 1000 lebih. haha shopping u !

      Delete
    4. tapi CP laen sikit masalah poket kembung CP nih bukan masalah kat stuff tapi lebih kepada makanan .. acano tuh , so dwet tuh habis macam tanpa dapat dikesan :P

      reply dari entry CP :

      hahaha , deqja nih , sipi2 la sangat , ke mate je macam cite bujang lapok tuh :P

      Delete
    5. haha,, kadang2 deqja pon ke arah makanan.. lebih2 lagi benda yang tak mengenyangkan.. lagi best kot.. hihi

      Delete
    6. hahaha , tuh la pasal , tuh yang cpt abes tuh , kenyang dah la tak , menggemukkan lak tuh

      Delete
  4. Wilma suka tengok design Shophie nie tapi tak pernah beli lagi ^_^

    ReplyDelete
  5. Bukan menda lelaki, tapi nak komen jugak ble? :P Lalalalala

    ReplyDelete
    Replies
    1. laki pon boleh shopping hape.. beli dekat awek, isteri, mak, tok :) kan? kan

      Delete
  6. wah, nanti boleh la oder... anna duduk dekat2 area gelugor je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. anna boleh terus ke oulet :) kan?? hihi

      Delete
  7. weee ade jgk penh dgr sophie ni..
    wahh cntik la beg tuuuu....
    lau yaya pkai lg cntik..hahahahahaah
    wekk ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeeee.. yaya pakai lagi cantik, deqja pakai lagi DOUBLE cantik. kan? kan? hahaha :p

      Delete
  8. Replies
    1. comel ? beli la hazanis.. berapa jer tuu... murahh3

      Delete
  9. wah,depa layan shopie-paris kot... terbaik la ! :)
    xpe la dh keja ley la beli kn..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. tak layan lah. berkenan dihati. grab je laahhh

      Delete
  10. beg tu mmg awesome!
    pnjam ble.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. awesome kannn ?
      boleh..sejam 2hingget ! haha

      Delete
  11. Deqja...lawanye beg tu.Da la warne faveret.Purple pink.I loike.Memang awesomela. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tolong la beli. hihi :) cantik kan? sekali tengok je dah berkenan .

      Delete

assalamualaikum .
moh komen , 1 pown jadik lah ! :)
<3 peace !

 
Copyright 2013 This blog fully designed by me|| Alright reserved by deqjaMucuXx || Don't you dare want to copy it!! ||