- segmen siapa paling jujur -

*klik banner ni. 

ni segmen yang keberapa sejak kebelakangan ni. btw, yang tertarik soalan2 dia yang mencabar , so den tag : CP gojes ! must join ha cik CP gojes + cun ! hihi :) moh gerakkk ..


apa akan you buat kalau tiba2 ada budak kecik tumpahkan kuah kari kat baju paling you sayang :
buat tak tahu kalau ada orang. siap bagi nasihat free "adik jgn nakal2 ok" . bila tak da orang . HAMEK kau ! abes-abeskan gua kerjakan lu ! haha
pernah tak you terkentut kuat sampai ada orang dengar :
mesti la pernah *muka bangga. then siap cakap "tokwan cakap kalau kentut tahan2, nanti dapat penyakit" haha
pernah tak you korek hidung tiba tiba ada orang perasan :
pernah jugak. dalam keta, tengah drive. pastu bila perasan diperhatikan, terus buat macam hidung gatal. haha
bila kali terakhir you menangis ? sertakan bila masanya tu dan sebab apa :
kemarin, sebab date tak jadi. keta rosak :( tapi keluar jugak. hihi
mase kecik kecik , ape budak budak sebaye you selalu ejek you :
tomboy. 
berapa berat badan you sekarang :
myb 50 :) i gemuks ok. haha
ape you akan buat kalau you tengah marah gilaa :
hempuk hempon atas tilam,tutup pintu kuat2. pastu tido !
matapelajaran paling k.o masa sekolah :
English. 
adakah you pernah bergaduh masa sekolah dulu sampai bertekak memaki mengherdik musuh you . ceritakan :
oh. pernah. berebut boyfriend. haha :) Ada ka patut dia cakap dia suka , tangkap cintan dengan boyfriend gua. tak patut beb. pantang jumpa, siap kau ! haha
orang pertama you jatuh hati masa sekolah rendah dan mase darjah berapa(tak perlu letak nama) :
dia yang jatuh hati kat gua. tetibe gua jatuh hati kat dia pula. haha :) standard six. 
you pertama kali couple masa umur berapa :
standard six.
berapa lame you penah kapel dgn seseorang dan tahun bila :
from standard six until form four 
last you putus sebab apa :
sebab dia jumpa girl lain. huhu T__T erti kata lain , curang laa.
adakah you pernah buat your mother menangis dan kenapa :
gua rasa pernah. sebab masa sekolah gua agak ganas, panjat pagar asrama, g pasar malam tanpa kebenaran, then mama dipanggil cikgu displin. erm. dah insaf !
bila dok sorang sorang , ape mesti you buat :
gua tido sampai puas. haha
keputusan upsr you :
3A 2B. pandai tak ? haha
you nak kawen masa umur berapa dan kenapa :
24 sekarang 22tahun muda lagi. doplompat tu kira ok laa :)
you selalu berangan tentang ape :
nak jadi kaya, cantik dan kaya. obses dengan kekayaan :) haha. tapi berangan sampai situ aje laahh,
perkara yang you paling tak suka tapi ia selalu berlaku dalam hidup you :
nak online, tapi adik dah curi broadband. huh
perkara paling you suka tapi pernah berlaku sekali je dalam hidup you :
kerja di peneng. kat situ, department tu cam family, gua ade 5 abg angkat yang ensem. pagi2 datang mesti kena salam abang2 , mak2 kat situ. tapi gua tahan sebulan je, sebab kena further study.
blogger yang paling you suka dan sebab ape you suka dia :
zoey zau yah.  blog first yang gua bukak, blog dia lah. dia cantik, walaupun sakit dia tetap teruskan perjuangan untuk terus happy di muka bumi ALLAH ni. deqja harap kak wiyah Sihat selalu. *sob sob
sesuatu yang you tak suka bila blogwalking :
first lembap loading. second tulisan kaler tak nmpak + kecik nak mampus tu. third nak comment ada word verification. 4th chatbox tah duduk kat mana. 5th widget yang melampau :) *maaf bg yang terasa
mase tahun bila you pertama kali buat facebook dan apa yang buat you terasa nak buat facebook :
masa sem 1 di instituted. semua orang ada kot. rasa cam ketinggalan pulok. haha
you selalu bangun tidur pukul berapa :
bila cuti pukul 12. *jujur gila. tapi solat ok. cuma tidur balik jerr
kritikan terhadap blog saya :
blog ringan, sekali tekan jer, tak payah refresh banyak kali. header oshem gilos. cemburu tahap 80% ni. KEMAS sangat. 

finally, i'm done ! haha

thanks for reading . please drop your comment . :) love you

22 comments:

  1. wahh ni memang terlalu jujur ni..hehe
    tkot plak yaya nak joinn..mne boleh terlalu jujur..hahahaha ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi :) jangan join kalau takot ehh.. haha

      Delete
    2. mmg xmau..pech rhsia nti..haha ^o^

      *malu lerr*

      Delete
  2. Selamat bersegmen ^_^
    Memang jawapan yang jujur sangat2...

    ReplyDelete
  3. wah... saya pon nak jujur gak la... leh :P

    ReplyDelete
  4. wah... saya pon nak jujur gak r pas ni :)

    saya dah update :)

    ReplyDelete
  5. hamboiii jujur sangat dah tuuuh. macam genestre jawab soklan pun ada lah haha

    ReplyDelete
  6. hahahaha , bes la tapi CP takde mase g , sob3 ~~

    ReplyDelete
  7. Dok gelak sama baca (orang gila buat keja sambil gelak)...hahaha...lawak la. Tapi bagus, jujur. Menarik soalan2 dia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. jujur terlampau.. malu pon ada crack oii

      Delete
  8. dari CONTEST yang sama untuk upkan follower.. jom dtg rumah sy plak...:)
    boleh shopping jugak sini
    sy ske segmen jawab2 soalan macam ini anada bagaimana??
    http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/segmen-siapa-paling-jujur.html

    ReplyDelete
  9. paling suka jawapan no.1..hhahaha, lawak giler..

    ReplyDelete

assalamualaikum .
moh komen , 1 pown jadik lah ! :)
<3 peace !

 
Copyright 2013 This blog fully designed by me|| Alright reserved by deqjaMucuXx || Don't you dare want to copy it!! ||