- SEGMEN: 6 pekara tentang saya -

*klik banner yer sayang2

hello peeps . hari ini hamba dengan best nak join segmen ni. 6 perkara korang wajib tahu tentang hamba.
1. Hamba seorang yang amat bising (peramah gilos). Bak kata BFF hamba, "campak lah budak ni kat mana2, mesti ramai kawan". Hincik bopren pon kata cam tu. Nak tahu 1 cerita ? Masa dekat jusco, Hincik bopren khusyuk memilih CD, hamba bosan dan keluar dari kedai tu, terus tegur akak yang bawa baby dan dukung baby tersebut ! huarg2. kau hado ? 
Btw, hamba tak kenal pon akak tu sapa. Hantam kromo je g tegur. btw, akak tu ada baby yang amat comel. mata boolat dan manja. Sapa2 yang terserempak dengan hamba. tegur lah. Hamba meme suka berkawin eh berkawan la. Hamba akan jadi sombong gilos kepada orang yang sombong.
2. Hamba seorang yang degil teramat. Bila hamba tetapkan keputusan A. mesti A jadinya. Kalau Hitam jangan gatai-2 tukar p putih. NAYA lah. Even mama n pak pon tak dapat nak mengubah keputusan yang dibuat. Ini bukan DERhaka nah. Ni cuma ketegaq nak mampuih! *peneng mali :)
3. Ada ENAM makanan yang hamba tak akan jemu nak telan. Cokodok <- bagi la 1 pinggan , mesti habes tapi kena sediakan sambal belacan lah. Kalau tak hade sambal tak jalan la. Lagi Mcflurry, ais krem cornetto, cikedis, cekelat (tak termasuk HACKS. hate HACKS. iyyuucks) dan pizza.
sumber : google
4. Tak suka makan durian, walaupun tok wan ada dusun durian yang luas. Tapi tetap tak suka makan. Sebenarnya dulu suka makan, balik kampung je makan. makan je balik kampung -..- tapi pada suatu hari yang dingin, disusuli dengan angin sepoi-2 bahasa, hamba dengan rakus makan durian, hingga tercekik biji durian. Sejak dari tu jadi TAK suka (" ,) hihi
sumber : tu ha ade signature dia :)
5. Hamba suka + sangat2 suka berangan sebelum tido. Kalau tak berangan tak boleh tido lah jawabnya -..-" . Masa kicik2 hamba suka berangan ala-ala cinderella, prince datang naik kuda putih bagai kan? Tima tingkatan pulak, hamba lebih prefer nak ada pakwe ala2 farid kamil. Aaron ke, badan sasanyer. Sekarang ni, hamba suka sangat2 berangan nak pakai kaler ape time kawen nanti. Nak itu nak ini. Nampak tak permainan tu??
6. Bila masyuk (gaji time) hamba tak lokek nak belanja seisi rumah, adik2 & hincik bopren. Duit habis dalam 1 hari pon tak pe, janji hamba puas dan happy. pastu bila dekat hujung bulan, muka jadi cam tempeyek la. Duit tak de, nak buat apa pun tak buleh. ok dok diam-2 jawapan nya. -..-"

ok dah abes . mangsa tag :: yaya comels || atie cuns ||

bye !

thanks for reading . please drop your comment . :) love you

35 comments:

  1. eh..tag yaya ke tu...
    hehe..Insyalh..nti yaya ikut join ye..ngee.
    thnks tag ^o^

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok..so,yaya nak tag lg 1 kat deqja..lau rajin join same..heheh ;p

      Delete
  2. selamat ber - segmen .
    sekarang macam dah lebih kenal gadis spex nie sedikit demi sedikit :D

    ReplyDelete
  3. huhu...thanks sebab sudi join:)

    kina pom orang yang agak kecoh..huhu:)

    salam kenal..

    ReplyDelete
  4. eh, sama la kita..sy pon bising jugak orgnye..aw aww..hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha , co cuweett. titew samer laahh

      Delete
  5. dtg dri segmen yg sama...selamat berkenalan,. ^___^

    ReplyDelete
  6. haha sy pon suka angan2 jugak sebelum tido..tapi sy panggil tu merancang masa depan...

    salam kenal dari segmen sama...

    ReplyDelete
  7. ahak !! bes segmen nih , hehehe !! kamu same la perangai cm CP , cmpak kat lorong mane pown boleh hidup , tp .. tp .. bkn lorong haji taib la yerr . ahak !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. erk . lorong haji taib golongan tertentu jer blh hidup . haha ^^

      Delete
  8. Jemput join segmen fiqah.. (":
    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/11/segmen-gambar-aku-di-vektor.html

    ReplyDelete
  9. hahaha ! tp bukan golongan kite keyh , hehehe !! CP join jgk tp tak publish lagik ...

    ReplyDelete
  10. hehehe , sabar ye cik deqja .. hehehe !!

    ReplyDelete
  11. hahaha , okeyh3 , dah komen kan , hahaha ! nak kena tag ke segmen nih ??

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah. kena lahh . bukan cik segmen tu ada tulih ka??

      Delete
  12. hahaha !! CP tak tag sesapa , alamak , tak pasan lak , adei ... hehehe , esok la edit :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagus, dah antar link kat cik segmen ??

      Delete
  13. dr segmen yg same,hehehehe,,

    same yg tang degil tu,,=p

    ReplyDelete

assalamualaikum .
moh komen , 1 pown jadik lah ! :)
<3 peace !

 
Copyright 2013 This blog fully designed by me|| Alright reserved by deqjaMucuXx || Don't you dare want to copy it!! ||