- Edit full blog untuk cik cun -

well hello peeps . jumaat malam yang menggerikan ditambah dengan cerita mistik di tayangkan di kaca tv, kedengaran hajeng menyalak panjang . auuuuuuu.. auuuuu btw ini bukan entry seram + menakutkan yer . Internet hamba Alhamdullilah beransur pulih. Tapi hamba bukan seorang "can die without internet" tak da pon tak kisah, ada lagi bagus la kan. So hamba ambil keputusan meng"edit" blog kawan se"blogger" hamba iaitu CIK YAYA tanpa mengenakan sebarang cas tanggungan diri atau cas perlidungan maximum.  Hamba lupa nak capture sebelum & selepas . selepas punya ada lah . wink-3 ~

* klik pic di atas ni yer sayang-2 sekalian .


so . persoalannya disini . Adakah hamba sudah terra ? haha :) hamba rasa banyak benda yang perlu hamba pelajari dalam bidang meng"godek2" HTML coding. Bagi hamba ini satu pencapaian yang agak memberansangkan . Alhamdulilah . Ada tuto-2 yang dipelajari oleh hamba. Thanx a lot sangat-2 dengan tuto-2 yang superb oshem tu. So to cik cun , tak puas hati tell me okies. 

credit to : Amalina Suhaimi
                    : Nabila Medan
                        : Lyssa Faizureen

ok dah bai --'

thanks for reading . please drop your comment . :) love you

36 comments:

  1. Btw . Serious comel . Pink kan . Auww sweeeeet :)
    Untung dia dapat percuma jea .

    ReplyDelete
    Replies
    1. jgan la serious sangat ~ ihhi :) simple je ni , baru try godek2 coding ~

      aawwww pink-2 sweet ! untung lah dia ~

      Delete
  2. haha..hamba xsmpai ati nk komen pape..yg penting tuan
    hmba telah buat secomel n s-simple yg boleh pon ckup la tu
    slebihnya hamba akn tmbh sdri..hehe..
    macih cgaattt tau deqja..^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. same-2 ,, thnx tu you sbb percaya tangan montel ini mengedit ~ hiihhi

      Delete
  3. Bestnya dapat fee...
    Wilma nak jugak boleh? Hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak ? Kalu ada masa nt deqja Offerkan kat wilma nah :)

      Delete
  4. ohsem! yatt tak reti pon..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. blaja la , lame2 tera la , kite pon tak pandai --"

      Delete
  5. alahai comelnyee :) sue pun nak jugak ! tp baru sgt blog sue dieditkan.. :( .. suka lah hasil awak nih ! comel sgt !

    ReplyDelete
    Replies
    1. makaseh sayang . rasa cam simple sgt tu. blog sue pown cun ape . pink jugak~

      Delete
  6. wowww. nice. nnti edit lah ye blog df. hahaha :P blog df tgh buruk tuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hello DF , blog awak cun ok , siap animation header laaagii.

      Delete
  7. nak jgk nak jgk... hehehe xD
    cntik laa xD

    ReplyDelete
  8. tolong edit sy sekali :P

    saya dah update :) jom check

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha . nak kaler pink jugakk keee

      Delete
  9. Replies
    1. terimakasihyerawak.sayadahkembangsetalam.wink3

      Delete
  10. larh , deqja ke yang buat , CP baru lepak kat sane tadi , hehehe

    ReplyDelete
  11. nak suruh CP puji kritip ke nih ??
    hehehe ,

    okeyh kritip2 , untuk mengelakkan deqja si mucuk nih majuk nyorok bawah katil keyh , hehehehe !

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahha. puji melambung2 ni kena bayaran takkkk ??

      Delete
  12. hahaha , kalaw deqja nak bayar , em ... apa salahnya kan ... dah3 , g klik iklan en. nuff kat blog CP tuh .. har300X !! *evil laugh

    ReplyDelete
    Replies
    1. ades. kena bidas dasyat ni. kena klik keee ? haha

      Delete
  13. hahahaha , tak perlu pown , tapi bayaran utk pujian , keyh3 !!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. mula ckp tak perlu. tapi bayaran. owh. tetibe tak paham :)

      Delete

assalamualaikum .
moh komen , 1 pown jadik lah ! :)
<3 peace !

 
Copyright 2013 This blog fully designed by me|| Alright reserved by deqjaMucuXx || Don't you dare want to copy it!! ||