- ber "photoshoot" || pic beribu lemon -

╔═══════════════════════════════╗
║  ♪♬ ohooii kalau mata bertentang mata. Hati didalam bagai nak gila. ♪♬ ║
╚═══════════════════════════════╝
Jadah bende hamba merepek ini. sila cepuk hamba patplohpat kali. Jangan sampai mati, nanti tuan hamba sekalian yang susah. hahaha. Intro yang merepek meraban. Sebtu lalu, hamba sefamily pulang ke kampung di balik pulau, Pulau Pinang Pulau Mutiara. Tidak ada yang specialnya balik kampung musim dulian. Sebab? hamba tak suka dulian. takk cukee u.

So, hari ahad bermula perjalanan yang amat panjang, dari balik pulau ke perlis. Hambik kau, ada kot 5 accident, yang 1st lah paling jem. sebab ada 4 kereta dan salah satu kereta tu terbakar. Apa lah yang tak kena dengan kereta tu pon hamba tak tahu.*tak snap picture.

sesampainya hamba di perlis, hamba ternampak makluk ALLAH sedang best berposing dibawah pokok rendang. Hamba dengan langkah ayu, meng"snap"kan picture2 makluk ALLAH tersebut. Sangat talented !! seriously wa cakap lu. Nak tengok tak talent2 tu ?


miow : best nye dapat tido cenggini.
hamba : kacaauuu ! haha

si putih pun menyibuk tatkala hamba khusyuk meng"snap" si belang


tangkap daun tu..tangkaapp. cute sungguhh!


tolong cakap kat hamba yang makluk Allah ini sangat2 lah comel ! tersangat-sangat ok. Sampaikan memory 8gb hempon cabok hamba penuh *muhung ! Makluk Allah kat bawah ni pon comei kan ?Hamba sayangkan kucing. Sangat-sangat sayangkan kucing. korang macam mana? 


i got that teddy ! i love my new froggy big eye !
nampak atas katil ade beg pink? tu free give from shopie paris. nanti hamba buat entry pasai tu okies. nampak tak dekat frame cermin tu ada ukiran bunga itam. tu hamba create sendiri. ookk !! ok dah assalamualaikum :) tak jawab dosa, jawab sayang. *maria elena style

thanks for reading . please drop your comment . :) love you

35 comments:

  1. comeyyy tucing tucing tuuu . hehe :D
    kongsi bear bear nak ? XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan. kan. comeii kan ? btw, kucing je ? hakahak

      tak boleh! that mine ~! haha

      Delete
  2. kiut !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    hahaha ~ CP nak jerit kuat300X

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak join jerit larh

      deqja cooomeeeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ! hahah

      Delete
  3. hahaha , deqja toloooooong !!! la pahaaaaam!!! hahahaha !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. deqqqjjaa pahaammm deqqjjaa meme commeeeeii. hahaha

      Delete
  4. alololo tomeynyaaaa tucengggg...

    ReplyDelete
  5. haha.why xsuka durian??? ruginya xmkn durian..rugi sgt..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tah. sebab trauma dengan durian kot.. hihi

      Delete
  6. hahaha , CP dah maken tak paham ..... argh !!!! hahahahahaha !!! argh !!!!!

    ReplyDelete
  7. Comeeeeellll..... Okey mmm nice share...
    Salam kenal je ye... Jungkir balik kesini ....
    Rips Way

    ReplyDelete
    Replies
    1. makaseh . eehh2 sapa yang comeell ni ? ha ha ha

      Delete
  8. ehhh kucing tu tido...same je mcm kucing kt uma yaya tido..apakah...??
    kucing tido same je ke..hehe ;p

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. kenapa semua asyik ckp kucing je comeiii..

      tension kejap. hahaha

      Delete
  10. comeiiii nye kucing tu sumr. manje je. pandai posing. hee.

    ReplyDelete
    Replies
    1. meme. manja sume , perut kenyang tu...

      Delete
  11. Replies
    1. ok deqja ngaku . deqja memeeee comel. haha

      Delete
  12. hahahaha !! okeh , CP yang lagik comel dari deqja mngaku kalah .. hehehe :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok. CP comel sikit.

      tp

      deqja comellllllll banyak ! haha

      Delete
  13. comel sgt2 bdk dua org tu huhuhu :) datang sini baca entry n follow :P

    ReplyDelete
  14. hhahaha , maksud CP tuh , lagik2 banyak la ... hahaha !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok. CP menang. sila tuntut trofi yer. haha

      Delete
  15. comelnya kucing...mintak sekor jadi kawan Adriana :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kucing kat kampung ni. tak de tuan. tapi mak menakan bagi makan. :)

      Delete
  16. Comelnya ^_^ Mesti aktif nie kan...

    ReplyDelete

assalamualaikum .
moh komen , 1 pown jadik lah ! :)
<3 peace !

 
Copyright 2013 This blog fully designed by me|| Alright reserved by deqjaMucuXx || Don't you dare want to copy it!! ||