- tolong hamba -


hye peeps, rasa cam dah lama tak menaiping. Tetiba rasa gagap terketar-2 nak pegang keyboard superb cantik di opis ini. Dikala pagi yang hening, suasana suam-2 kuku jari kaki, dengan best den mem"blogwalking" dalam bahasa internet yakni pakcik google translate "berjalan kaki blog" ha ha ha. Dan dengan tiba-tiba.... *suspend

hamba ternampak satu entry yang memeranjatkan hamba. hamba tak ingat blog mana, yang hamba ingat tuan blog tu blog gugurl yang cantik, menarik, sweet orang nya. entry dia menyatakan dia cash out duit dari nuffnang. <-- cam tak da kena mengena dengan tajuk kan? so ni la hamba nak bertanya dan meminta tolong dari tuan-2 hamba yang bijaksana sekalian. pastikan anda-2 sekalian bijak sampai ke sana. kalau bijak sini tak best ! hi hi hi. *ok merapu.

tolong hamba tetang ni :
1. nuffnang tu hapa ?
2. heartbit dengan nuffnang sama ka ?
3. hamba da ada heartbit , cam ne nak buat ? 
4. penting tak kedua-2 tersebut ?
5. kalau buang ada masalah tak ?

ok tu je masalah hamba buat masa sekarang. hamba harap kalian yang best, oshem dan bijak-2 dan baik-2 belaka dapat membantu hamba. moga hamba tidak kebuntuan tahap kritikal lagi. *ayat ! hantar bantuan anda tanpa menggunakan mulut. hanya menaip di ruang comment. muahaha :) ok entry ditaip di opis. kadar segera dan cepat :) 
p/s :: harap yang menempah header dapat bersabar ye :) piss kepada semua

ok da  bai ~ assalamualaikum :)


thanks for reading . please drop your comment . :) love you

8 comments:

  1. hamba tlg yg mana boleh:

    1. nuffnang tu tempat buat duit dlm blog, caranya kau kena benarkan mereka pinjam blog utk menampalkan iklan

    2. xtaw plak heartbit xD

    3. xtaw plak heartbit xD

    4. kalau nak duit lah, tpi dgrnya kalau ada nuffnang xboleh ada iklan yg lain <-- x pasti kne confirmkan dulu ni

    5. xde masalah kot

    ReplyDelete
    Replies
    1. thnks dear :)

      dlm otak hingat nak campak je iklan ni :)

      Delete
  2. Hb tak sama ngan nuffnang.boleh je letak dua2 kat blog (rasanyala pasal sarah buat je). Nuffnang tu iklan berbayar la, cam klik akan masuk akaun kite.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yer ? kira tanak letak pon oraite kan >??

      Delete
  3. hamba 1 pe pon xtaw...owg psng iklan nuff ni,
    yaya pon ikot je..gune mmg xreti..akibtnye
    0.00 je kt acct.haha ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. lebih baik tuan hamba tak payah pasang ~ hi hi hi

      Delete
  4. aku tak tahu...tapi bunyi mcm tip top.function msti power

    ReplyDelete

assalamualaikum .
moh komen , 1 pown jadik lah ! :)
<3 peace !

 
Copyright 2013 This blog fully designed by me|| Alright reserved by deqjaMucuXx || Don't you dare want to copy it!! ||