- September girl -


well hello peeps, rasa cam lama tak membebel,menaip dan bercakap sendirian di ruangan blog hamba yang superb merah aaumm aauummm ini. sambil menaip otak mula mencari idea dengan laju-laju.Pelbagai sudut pekerja otak hamba mencari idea. bila tak jumpa idea yang dicari terus berkata sendirian "ok fullstop !" hamba yang comel ini memang tak da idea pon. mari gelak dengan berdekah-dekah. ha ha ha -.-"

tolong..tolong hamba nak story hape? nak cerita pasai raya? nothing special . Tangkap pic moo moo kena sembelih. Tak sanggup! hamba ada sifat sayang akan binatang. Tak buleh tengok moo moo kena sembelih , ayam ke apa ke. even nak bunuh nate lipas sekalipun..oh cannot see !! , tapi nyamok oraite pulok . haha :) Bila tengok jer tiba-2 sifat kasihan muncul. Mama kata tak boleh makan daging moo moo kalau kesian. Betul kan? back to topic. ada setengah je hamba copy paste *makasih uncle google . tudiaa ni senarai bulan - SEPTEMBER - 

Ù Sangat bersopan santun & bertolak ansur.
keterangan : hamba ? sopan santun ? sopan katun ada lah. ni kena tanya bakal mother mertua hamba la, hamba santun ke katun
status : Not sure
ÙSuka menegur kesilapan orang lain & mengkritik.
keterangan : oohhoii . suka suki kaki cakap hamba kuat mengkritik . marah ni. ini tidak benar sama sekali
status :fail
Ù Pendiam tapi pandai bercakap.
keterangan : Hamba seorang yang pendiam ? salah. hamba seorang yang mempunyai "banyak mulut" lebih kurang ada 3, 4 mulut ! muahaha
status :fail
Ù Sikap sangat cool, sangat baik & mudah simpati.
keterangan : cool? yes i'm . sangat baik ? baik tu ada lah , sangat tu. tak pasti ha ha. mudah simpati, ha,ah. hamba menangis tatkala melihat atok yang sudah uzur mengayuh basikal. sedih!
status : pass 
Ù Kerja yang dilakukan sangat sempurna.
keterangan : ni muhung ! sumpah ni muhung. Nobody perfect rite?
status : fail
Ù Sangat sensitif yang tidak diketahui.
keterangan : mengaku juga, kadang-2 melepakkan diri sesorang dalam bilik pun buleh meleleh air mata sekali air hidung. ssrroott ssrroott - -". benarlah orang kata "orang happy pandai menyembunyikan kesedihannya"
status : pass
Ù Mudah memahami orang lain kerana banyak menyimpan rahsia.
keterangan : menyimpan rahsia ? yerp , dalam otak hamba ada gedung penyimpanan rahsia. memahami orang. kadang-2 faham, kadang-2 tak -..- sadis
status : pass n fail . ^.^V
Ù Terlalu memilih pasangan.
keterangan : hat ni muhung. mana ada memilih. kalau hamba yang hina ini memilih, hamba akan pilih ada badan yang tegap, banglo, money, hensem, ferari bagai. tapi hamba memilih si keding. pilihkah itu?
status : fail
Tolong tatap hasil karya dalam opis ni . haha

ok dah bai -..-" entry panjang ditaip di opis :)
muahaha

thanks for reading . please drop your comment . :) love you

12 comments:

  1. Replies
    1. yer , tapi lukisan tak cun ! muahaha

      Delete
  2. amboi , lukis sndiri ke tuh ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak lahh , pykaa yang lukis . haha

      ye , lukis sendiri

      Delete
  3. creative nyaa.... ^_____^ suka sgt2.
    ptotlah blog pon cntik mcam pemiliknya...hohoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehh . puji ke perli ? hihih

      pss kembang 4 talam !

      Delete
  4. Replies
    1. haha , tak da idea meyh !copy-2 je laaa :)

      Delete

assalamualaikum .
moh komen , 1 pown jadik lah ! :)
<3 peace !

 
Copyright 2013 This blog fully designed by me|| Alright reserved by deqjaMucuXx || Don't you dare want to copy it!! ||