- Segmen : Siapa blogger bertuah by Nelly dan Nabila Medan ? -


banner diatas terus ke blog nabila medan :) 

ade sape-2 nak join ? segmen ni dibuat oleh nabila medan & nelly :) sapa-2 nak join terus klik banner yang cus melecun nun jauh diatas nuh . hamba dah like n follow , syarat sangat simple macam makan orang kunyahkan *ok tak da kena mengena . hadiah akan di beri kepada yang BERTUAH ! tuah ayam nampak di kaki . tuah blogger ?? ok jwb sendirik . muahaha :) cukup beleter . pss : nak  tau dengan lebih lanjut . klik banner tersebut !

mangsa tag sekalian :
maaf random tag :) peace

done . muuahhh ~

thanks for reading . please drop your comment . :) love you

13 comments:

  1. Tq join segmen kami ! Hehehe . Pastikan link diberikan kepada kedua-dua blog di kotak komen . Tq ^__^

    Good luck for you !

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen dan moga bertuah.. :)

    ReplyDelete
  3. follow sini..follow back..
    http://atienstory0809.blogspot.com/2012/10/segmen-siapa-blogger-bertuah-by-nelly.html

    ReplyDelete
  4. salam perkenalan. dtg blogwalking dari segmen nelly dan nabila. jom g blog saya meh. =)

    ReplyDelete

assalamualaikum .
moh komen , 1 pown jadik lah ! :)
<3 peace !

 
Copyright 2013 This blog fully designed by me|| Alright reserved by deqjaMucuXx || Don't you dare want to copy it!! ||