- " SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku Berblog ? " -

* klik banner kalau nak join

kenapa korang berblog ?
kenappaa ?? keeennaappaa ? hamba pon tak tau kenapa hamba berblog , wink-3 saja-suka-hati kot, buleh jawapan lagu tu ?
Macam mana korang boleh terjebak dalam dunia blogging ? 
macam mana erk ? dah lupa , hihi pada suatu hari hamba di paksa disuruh membuat blog untuk satu kedai baju, tudung, aksesori dan segala bagai , disitu lah terbitnya mlog mucuxmellow ini. bak kata orang sambil menyelam minum gulp..guullpp lahh :)
Apa tujuan utama/asal korang berblog ? 
mula-2 tujuan saja suka-suka-hati-ini tapi bila dah lama-2 jadi hobi pulak.
Dan apa yang menariknya tentang blog korang tu ?
belog ini menarik ke ? tak nampak menarik pon , myb kaler merah auuwwmm tu je kot ! :)
idola?
mestilah yuyu zulaikha :) she is awesome ! dan zoey zau yah , she is superb cuns !

eh korang yang tebaca jom la join , cik lyssa yang buat okies !! :) jommm

ok dah buat :) bai

terjah sampai 130 dahh ~ hi hi hi <-- just remind 4 myself :)

thanks for reading . please drop your comment . :) love you

49 comments:

  1. Dari segmen yg sama ! Singgah sini :D

    ReplyDelete
  2. dr segmen lyssa =)

    http://mi2-bluebird.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  3. Dari segmen yang sama :)

    http://diari-kecilku-sofea.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  4. Salam :)
    Singgah dari segmen yang sama ;)

    http://violetrosesmyu.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  5. owh...suke yuyu yek..
    yaya pon suke dier.omei ttgat2 dak kecik tu..hehe
    (suke t ckp org dak kcik..ngeeee ;p)

    -selmt bsegmen!- ^_^

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum...singgah dari segmen Lyssa..follow sini..no.480
    Salam perkenalan...follow sine...no.841
    jemput singgah blog fendy...

    http://fendy1302.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  7. miss z singgah sini :D
    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  8. dari segmen sama.

    http://elmoblaster.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  9. Hai , saya datang dari segmen kak Lyssa :)
    Hepi blogging .


    http://budakpeliksstory.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  10. Singgah Dari Segmen Yang Sama...Happy blogging (^_^)v
    http://mymatatajam.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  11. hey dr segmen yg sama..rajin singgah2 lar..:) :)http://sigadisain.blogspot.com/2012/10/segmen-lysaa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  12. Eyqa datang dari segmen yang sama :) http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    eyqa follow disini :)

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum :) Singgah dari segmen yang sama ^_^ Jom serang! http://kehidupancalonupsr.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  14. dari segmen same..bw ~
    http://sampaicucuratap.blogspot.com

    promosi
    t-shirt I AM BLOGGER RM30 including postage
    http://sampaicucuratap.blogspot.com/2012/10/i-am-blogger-t-shirt-for-sale.html

    ReplyDelete
  15. Dari segmen yg sama sila folow balik ye...http://kate-na.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  16. Datang dari segmen sama . singgah lah blog saya lak !!

    http://nurfatinfarhanim.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  17. Datang dari segmen yg sama..blog awak cantik!!!

    ReplyDelete
  18. Selamat berkenalan :-)
    Kunjungan balas dari Wilma...
    Jadi follower # 847 ^_^

    http://duniawilma.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku-berblog/

    ReplyDelete
  19. dtg dari segmen sama ^^

    http://nazlyizan.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  20. Datang dengan rela hati membaca isi kandungan entri SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku Berblog ? di blog ini.. ;)

    Jemput melawat blog picisan E'raz : http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  21. Tuan tanah,maria datang melawat ni..jom singgah blog maria pulak..

    http://sukaduka-maria.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html


    Tq

    ReplyDelete
  22. dari segmen lyssa :)

    http://heyhoneysista98.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  23. tuan tanah, saya dah folow sini dah lama dah :)
    cantek belog awk, kite cuba nak buat cam ni, tapi xdapat :(

    ReplyDelete
  24. datang membalas kunjungan...
    tq...

    ReplyDelete
  25. assalam...ayu datang dari segmen yang sama...hehehe


    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  26. hi...

    dr segmen lyssa

    http://my-adam.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    #856

    ReplyDelete
  27. You have such a nice blog. I've read this awesome post ( seriously!) and you are followed :) http://fatinamiramazlan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  28. hye ! terjah kembali! terima kasih yer! syg sis! http://azieazieazie95.blogspot.com

    ReplyDelete
  29. Datang membalas kunjungan :D
    Dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  30. dtg terjah balas dari segmen yg sama. ;)

    http://farizafairuz.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  31. singgah sini balek dari segmen yang sama . http://atirahhayati.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html . kalau sudi , follow lah saya ye :D kunjungan anda keblog sy amat dihargai :)

    ReplyDelete
  32. dr segmen yg sma

    bls knjungn ya^^
    tq sdi dtg ke blog sy.blog awk pn awesome

    ReplyDelete
  33. Datang melawat sini :)
    http://wanynaziar.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  34. Penduduk bumi datang menyerang . Singgah dari segmen yang sama ;)

    nobodyperfect-iera.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  35. saya dari segmen yang sama :) jangan sombong-sombong ya :)

    http://zaza96.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  36. Sori lambat balas kunjungan, busy sikit...anyway, blog awak lawa..:)

    ReplyDelete
  37. salam. singgah BW dari segmen yangs sama http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  38. tq for visiting my blog,,, really appreciate it,, nice blog,, happy blogging,,, may ALLAH be with us forever :D

    ReplyDelete
  39. singgah sini baca entry kenapa tuan blog ni suka berblog sambil usha entry2 menarik yang lain =)

    ReplyDelete
  40. hi singgah follow awak, dari segmen sama :)

    http://intanwandalaara.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  41. salam hai..
    dri segmne yg sme..^^
    done follow u..
    vsit my blog ok ^^
    klu sudi follow la skli hehe

    ReplyDelete
  42. comel je blog ni :D

    http://tieqanasibah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  43. Salam ziarah. Ramai yg suka joint GA ya.

    Semua di jemput joint juga ya Giveaway akak, boleh lihat di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

    jangan lupa tekan button share di bawah tajuk entry akak ni (http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_7.html) untuk share di facebook @ tweeter.

    ReplyDelete

assalamualaikum .
moh komen , 1 pown jadik lah ! :)
<3 peace !

 
Copyright 2013 This blog fully designed by me|| Alright reserved by deqjaMucuXx || Don't you dare want to copy it!! ||