- meronda sakan || entry pic beribu -

haip sayang-2 , hamba menghilangkan diri dua hari dengan niat suci ingin berjalan-2 ke rumah tok & nek di pulau. Seperti abam kawasan dah hamba bawak keta , laju kalah kura-2 yang tua. haha :) sebenarnya hamba ini pirst time bawak kereta ke pulau , sebelum ni main kot2 butterworth je.

so dengan best dan siok hamba pergi dengan adik hamba. hamba nak cerita pon kepala "hang" so hamba letak pic beribu-ribu aje lah . supaya tuan-2 hamba sekalian tak jemu memandang yer. Sila komen di sudut bawah sekali yer. Sayang sekalian !! muaahh sikit .

nikmati keindahan alam (bajet hot pulak )
pirst time bawak keta naik peri yang superb cuns ni :) hakhak

Jambatan ke dua . nampak cam hampir siap kan ? kan ?

si Cun berOnok-2 bermain " roller skate "
budak ni jatuh limaploh kali okies , kesian dia kan . hahahaha

saja siok-2

si bulat dan si buat-2 bulat ! hahaha

nak kelik home dah . selamat tinggal pulau . selamat datang butterworth ! hhihihi :)

ok dah tamat :) banyak tak pic? jemu tak ? btw, i really-2 enjoy this moment . i've huge memory this weekend !! :)
ok dah bai . sila komen "awak comel lah " *ok tak da kena mengena :) peace

thanks for reading . please drop your comment . :) love you

18 comments:

  1. kat penang dah nak ade dua jambatan ea ? baru tawww . huhu XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. yer sayang . kalau tak salah 1 dari juru :)

      Delete
  2. wahh..lame yaya xmen mende alah tu,,,
    agknye lau pkai n men lg sekali xble gerak kot..dok statik je..tkt jatoh..heeeee

    -last men mase f.1 or 2..=_=" -

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti g main ok . mmg siok ! haha :) jatuh meme best ~

      Delete
  3. hahaha memang comel pun :P hehehe.
    bestnyer hmm. untunglah dpt g jalan2. tak mcm df. duk rumah T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak de maknanya comel . haha :)

      tak pe la , t jenjalan bg kita jeles pulak yer D.F :)

      Delete
  4. beznye g penang..huhu..xpena g sane..

    ReplyDelete
  5. xpuas tgk..kenapa sikit sgt gmbar?haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. erk ? sikit ?? bior benau ?? banyyaakk dahh tu

      Delete
  6. lawak la gmbar yg jatuh byk kali tu..gaya mcm dah fed up ja..hahahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. adek kita tu tak fed up lah , dia main dr tak reti ke reti tau, jatuh byk kali, tak reti sakit lgsung :)

      Delete
  7. saya pernah main selipar roda tu *eh ade ke selipar roda, hiih.

    memang susah kalau first time main guna tu kan? hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. yer . mmg susah nak main kalau pirst time pakai selipar roda tu~ ha ha ha

      Delete
    2. kan, tapi lama lam dah biasa. tapi skarng ni lama dah xmain jadik xtau lah kalau nak main lagi, pandai ke tidok *sori merapu je kerja aku. hoo

      Delete
    3. try la main , kompem t ketagih ~ hahaha

      Delete

assalamualaikum .
moh komen , 1 pown jadik lah ! :)
<3 peace !

 
Copyright 2013 This blog fully designed by me|| Alright reserved by deqjaMucuXx || Don't you dare want to copy it!! ||