- "Impian Mampu - Abg Stalker" -

*klik banner :)

- 4rd contest "Impian Mampu" motif beramal sambil menang. Setiap 1 PENYERTAAN,abg stalker akan kira RM1 (duit abg stalker).Jumlah terkumpul penyertaan,abg stalker akan dermakn ke rumah anak-anak yatim dan miskin,InsyaAllah dipermudahkn. Just join untuk naikkn jumlah duit terkumpul untuk diderma,sambil tu 'Impian Mampu' antara setiap penyertaan yg MENARIK akn menang hadiah. moh la join , sambil bersegmen sambil beramal :) klik banner utk information yang lebih lanjut ~

tag :: 
|| D.fiqa || yaya comel || jaja || 

IMPIAN SAYA ADALAH untuk menjadi blogger berjaya, pandai, berkaliber, berwawasan, dan ber-2 sekalian. Dan impian saya juga ingin menjadi seorang manusia yang amat berjaya dan KAYA ! ha ha ha <--26patah perkataan

EXPIRED DATE: 30 NOVEMBER 2012

ok dah bai --"

thanks for reading . please drop your comment . :) love you

8 comments:

  1. ehh df ditag hehehe. adehh~~ T-T hahaha btw thanks. and selamat bersegmen

    ReplyDelete
  2. wahhh..thanks tag yaya..
    segmen smbil beramal ni..beshnyer..
    nak join..nti yaya wat ye..insyalh.
    ^_^

    ReplyDelete
  3. Whoa. Baguslah segmen ni sambil2 tu boleh beramal kan =)

    ReplyDelete

assalamualaikum .
moh komen , 1 pown jadik lah ! :)
<3 peace !

 
Copyright 2013 This blog fully designed by me|| Alright reserved by deqjaMucuXx || Don't you dare want to copy it!! ||