- trying so hard -

hye peeps. see the title please. Nampak tak yang hamba begitu gigih berusaha menukar template biasa ke denim template. amacam cun tak? tolong cakap cun, kalau tak i larik lelaju ke amereka ! hahaha :) erk. tak kan yang ni je nak taip kan? ape lagi yer. haa hengat dah.

tadi time dalam opis-boring tu kan. nama pun opis boring, memang boring la hamba ini kan. dengan bos tak ada, bos besau meeting pulok. raya sakan la anak-2 didik tak terdidik dia ni. so hamba dengan rajin nya, telah mereka 1 keychain untuk digantung di kunci moto ego's kecayangan hamba.


tau tak benda alah ni di perbuat dari apa ? mesti n confirm tak tau. benda alah ni diperbuat daripada benda yang dah nak dibuang. yang kuning tu, yang tulis "bapak mama" , "love them" tu, kertas keras (slalu cover depan buku scrap) yang da lama, sebab tu kaler kuning dan cable tie (nak buat ring). simple kan ??  cable tie digunakan sebab hamba mencari dawai / wayer tak jumpa . jupa benda alah ni. jadi lahh . oshhem takk ??

ok entry dah habes ! try la kat rumah ~ 
ok dah bai -..-"  


thanks for reading . please drop your comment . :) love you

23 comments:

  1. cantik!.. n kreatif lah keychain tu ..^.^

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kaseh yer :) keychain simple ~ hhahha

      Delete
  2. perghh.buat kat aku satu...haha

    ReplyDelete
  3. Pandai buat.. KAK!! muke akak ade iras ngan kawan sekelah.. die pakai cermin mate gak.. cume die ketot jew,, form 1.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yer ? kem salam kat budak ketot tu . ehh ? akak pon tak tinggi ~ hahahah

      Delete
  4. wah...ohsemnye..kreatif..hehe.. papepun..tahniah mikus-girl..anda follower bertuah saya..nntikan entry dr saya dan anda telahpun menduduki tahkta bloglist kekal sy.hehe. rajin2 la update entry lepas nie ea.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. makaseh-2 ~ awak pon akan saya letakkan d blog list ~ gugugu

      Delete
  5. wahhh :D. df nak satuu boleh tak? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. buleh . meyh alamat ~ nak pos lajuuu !

      Delete
  6. bagus...bagus.... kreatip tu namanya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi :) kretip bile bosan melampau jer :)

      Delete
  7. Nak satuuuuu!
    kreatif dan cantik laaa ^^

    ReplyDelete
  8. wah , kritip nih !! heehehe ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi . terima kasih akan pujian anda CP ~ hiihi

      Delete
  9. Tolong buatkan template boleh? Hahah.

    ReplyDelete

assalamualaikum .
moh komen , 1 pown jadik lah ! :)
<3 peace !

 
Copyright 2013 This blog fully designed by me|| Alright reserved by deqjaMucuXx || Don't you dare want to copy it!! ||