- Segmen : Mari Berkenalan. -





 Nama penuh saya ke awak ? hihihi (; noraniza jahaya panggillah si comel ! ahahaha
 11th september genaplah usia den yang ke 22th
 Orang taman , bukan orang hutan ! hihhihi (; anak jati pulau pinang
 mana buleh bagi tau , rahsia laaa . tapi kalu paksa jugak . kena bagi tau laa . 
perangai pelik ? rsanya semua pelik . tapi yang paling pelik . den rasa paling pelik laah . time keja g naik moto 
beloved ego's . bwk laju . rasa cam superman ! pweeeu pweeuu ! 
 || oshem girl || kak zoey || yuyu zulaikha || the best || 
|| yang ada doodle cute miut || yang blog bapak cutes || yang best n klako ||
|| SEMUA LAH !! ||
 da lupa . hahaha ;) kenangan yang tak boleh dan tak akan dilupa . boleh tido atas riba arwah tok abah .
naik beskat ngan arwah . minum teh tarik ngan arwah . sob..sobbbb
  18 / 01 / 2011
 belog berjiwa sendiri . kekadang syok sendiri . kekadang over sendiri . yang penting
badan hepi . apekah ? blog yang tah hape2 . byk pasai diri ku yang hina ini . terukkk2 !
 tujuan ? memupuk semangat menaip sehingga jari lebam . erk . bukanlah , buleh dak kalo den kata 
den suka-2 sahaja berbloging . dan selepas itu menjadi hobi . lama-2 kemudian menjadi tebuan tabiat . 
 jujur dan ikhlas den ingin mengatakan bahawa . dengaq dak ?? ok-2 den taip je lah . 
pirst time den mengKLIK ke blog superOSHEM rien . den nampak ade dodel . itu sudah oshem . sebab 
den mempunyai bakat melukis yang tak diasah . boleh ajar ?  hihhi (; secara keseluruhan
blog anda amat best !! caaiiyook buat anda .


udah habes ini entry . bagi sesiapa yang tiba-2 rasa nak join . klik banner yang atassss sekali tu .
ok dah bai .



thanks for reading . please drop your comment . :) love you

8 comments:

  1. hehe thanks join.. and slmat brkenalan.. cntik blog! ehehe xdiasah? asah lah adik.. siap germit2 lagi haha bru jadi doodle tu pon slekeh lagi T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ah . tak da sapa nak asahkannn :(
      tapi jadik jugak kannn ?

      Delete
  2. Hey-hey awak.. Salam perkenalan dari wa.. Haha.. Akhz!

    ReplyDelete
  3. heppy belated bufdayy!! nak berkenalan jugak la..nama saya ain..hehehew.gedik

    ReplyDelete
    Replies
    1. aip2 . 11th lah . awal lagi ni nak wish ~ hihihi :)
      nama saya si comeel . pngilan manja cute ! hahaha

      Delete
  4. salam perkenalan dari saya :)
    saya dari kedah . hehe :D

    ReplyDelete
  5. Salam darling! Wah cantiknya blog ni! Dtg dari segmen sama. Nak saya follow anda? Jom join segmen ini!=)http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html

    ReplyDelete

assalamualaikum .
moh komen , 1 pown jadik lah ! :)
<3 peace !

 
Copyright 2013 This blog fully designed by me|| Alright reserved by deqjaMucuXx || Don't you dare want to copy it!! ||