- perubahan pada blog -

hye peeps, tadik time duk edit-2 header untuk cik suri kita tu , hamba dengan rajin mengedit blog hamba sekali. *intro terus ke isi . tak sabaq2 :) so nampak tak perubahan blog ni ? nampak sila bagi tahu , tak nampak den nak bagi tahu ape yang berubah . hhiihih :) nak tahu taakkk ??

1st - header , mungkin ada yang perasan . dari doodle boolat ke naik buaian :) cumel kan cam tuan . abaikan ~ hihi



2nd - ada banner , yeayy ! hamba dah pandai buat banner sendiri , cun tak ? sila cakap cun, kalo tak hamba tak mau kawan dengan korang ~ cantik kan ? -->


sila copy dan letak di sidebar anda yer .

3rd - sidebar font dah bertukar , signature dah bertukar , assalamualaikum pon dah bertukar , hamba jer tak bertukar dari cute ke cuteess ! haha :) *abaikan lagi . so semua dah bertukar .

p.s : kepada sesiapa nak minta tolong hamba buatkan header , hamba dengan best nak buka promotion ! tapi hamba reti buat sesimple jer la , bayaran ? tak kena !! sebab hamba nak belajar created dulu . terbuka kepada 10 komen terawal yang nampak post ni ! :) - DITUTUP !!-

ok dah bai :)
p/s : kalo sempat hari ini , kalau tak , tunggu minggu depan yer :) senin-jumaat bz :)

thanks for reading . please drop your comment . :) love you

28 comments:

  1. waaahh...boleh buatkan header free ke? mau boleh x?blog comel suka2

    ReplyDelete
  2. wah... comel2 nya.... macam tuannya..(jgn abaikan)..hehe
    teringin jugak ,tp sy mmg tk pandai..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha , kembang semangkok dah ni :) nak ke ?

      Delete
  3. wahhh... dua-dua header comel
    tuan tanah pun comel =)
    dear buat pop up window la dan buang word verification pls

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh ? ade word verification ke ? rasanya tak da :)

      Delete
  4. nak3....!
    hehe...tp header yaya lain dgn deqja punye..
    pasan x...hehe
    bleh wat ke... ;p

    ReplyDelete
  5. nak header free ley ke adik??

    ReplyDelete
  6. Saya nak ! Saya nak ! Tapi saya nak banner dari awk ,, mcm awk..comel je ! heeee .

    ReplyDelete
    Replies
    1. yana sayang , promotion dibuka utk header la :) banner baru blaja :)

      Delete
  7. wahh wahh. comelnyerr :D nicelahh

    ReplyDelete
  8. nak ciri2 muslimah comey tapi tajuknyer BUDAK KAMPUNG..ikut la deqja nk wat konsep cmne tapi nk pic muslimah comey

    ReplyDelete
  9. Hye sis.salam kenal..cantek blog..

    Ohya domino's lagi murah bbanding piza hut

    ReplyDelete
    Replies
    1. makaseh :)

      oh ya ? ingtkan lagi mahal

      Delete
  10. wahh comel laa . suka2 tolong buat header jgk boleh ??

    ReplyDelete
  11. alaa tak sempat merasa header buatan deqja..kuciwaaa....huhu

    ReplyDelete

assalamualaikum .
moh komen , 1 pown jadik lah ! :)
<3 peace !

 
Copyright 2013 This blog fully designed by me|| Alright reserved by deqjaMucuXx || Don't you dare want to copy it!! ||