- kerosakan , kesayangan -


intro dimulakan dengan menagis. huaaaa. huaaaaa ok dah. seperti tajuk diatas hempon kesayangan hamba. si samseng galaksi young lah sangat. telah melingkupkan dirinya dengan tiba-2. hangin terus badan hamba ini.

hempon samseng tersebut telah me"reset"kan dirinya agar dia seperti hempon yang baru dikeluarkan dari kedai. bahasa senang "menghilangkan data". tuan hamba tahu apa yang berlaku terhadap hamba yang comel lagi cantik ini. rasa macam nak hempukkan hempon tersebut di atas katil. oh bertapa geramnya hamba.

segala no tipon, no account, nota, sms kesayangan, sms kegaduhan. ilang dalam sekelip mata. ce kelip mata sat. haa dah ilang :( sedih kan ? so bagi sesiapa rasa nak pm no tipon, antar p > mikus_gurl@yahoo.com.my < tak pon antar kat msg pisbuk > antoo deqja <

entry pendek dan padat sebab lapar *apakah ?

ok dah bai . assalamualaikum :)

nota kaki :: da dapatkan empon baru :) second-hand but nice !



thanks for reading . please drop your comment . :) love you

18 comments:

  1. phone kite pun tetibe rosak ni....pakai nokia tochlight jeee..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehh , same la ngan kitew cik mai ~ ihhihi :)

      Delete
  2. Hahaa . Yg patah tumbuh hilang berganti ehh :D

    ReplyDelete
  3. Biasalah hp-hp canggih sekarang ni.. cepat sangat rosak.. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la , sangat cepat . warranty pon tak habes lagi

      Delete
  4. AMBOI .. HEHE .. HP BRU LAGI CUNKAN .. XPE LA .. KASI SAMSENG TU REHAT ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tidak . hanya empon torchlight saja :)

      Delete
  5. YA allah...sabar syg......sabar..jgn dihempuk..nt menyesal :)

    ReplyDelete
  6. beli je yg baru iphone 5 da kua

    ReplyDelete
  7. ayoo. relax2. huhuhu. nnti nak pakai hp ape adehh~~

    ReplyDelete
  8. bwk byk bersbr ye.. janji boleh guna lg kn? hihi

    ReplyDelete

assalamualaikum .
moh komen , 1 pown jadik lah ! :)
<3 peace !

 
Copyright 2013 This blog fully designed by me|| Alright reserved by deqjaMucuXx || Don't you dare want to copy it!! ||