- graduation PSP || pic beribu lemon -


well hello . hari ini den memhambakan diri untuk menemani dan menjadi photographer yang cute dan comel di graduation event .  den mengperjudikan diri untuk membangun seawal 6 pagi . ayam belum berkokok , den sudah selesai mandi . *di taman tak da ayam yer ! hahaha

den sebenarnya tak nak cerita pepanjang . den nak letak gambar sahaja .so bagi photographer yang sangat berjaya . tolong jangan maki karya hamba ini . kerana hamba hanya seorang manusia yang comel *apakah ?? jom layan gambar dari layan tuan blog yang suka-merepek-kerek ! btw ini graduation abang ipar den okies . bukan den punyo !





sebenarnya banyak pic . disebabkan terlalu berat dan den yang sedia pemalas nak mampus ni , meme tak edit lah . so ade pic mangsa yang comel yang sempat den snap . so layan je lah kan ? because i lazy . *ayat tunggang langgang





comel-2 kan mereka . alangkah happy nya den kalo ada orang comment . eh , awak pon comel hape . rasa macam nak melompat kegirangan . hooyyeehh .. hooooyyehh ..dan last but in list . tuan tanah yang budget diri bagaikan model amereka !! kau hado ??



 nota jari kaki :: den gemok dan den suko . itu penting ! alhamdulilah :)

ok bai . assalamualaikum .


thanks for reading . please drop your comment . :) love you

8 comments:

  1. cantik gambar :)

    tahniah kepada abang ipar anda :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantik ke , cantik keee ? hiihhi

      terima kasihhh

      Delete
  2. pndai la deqja amik pic...ble thn! mmg bole jdi photgrphr ni! ^,^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe kembang setalam seketika --" hihihi

      btw thnx syg ~

      Delete
  3. cantik gmbar ! :)
    best kan jadi photographer nie .
    hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantik gambar je ? hhihihi :)
      sgt best !

      Delete
  4. Comei gambaq..Photographer makin sehat..apa2 pun TQ sbb tolong jadi photographer x berbayar..hehehe

    ReplyDelete
  5. Comei gambaq..tukang amik gambaq tu pun makin sehat..kuikui..apa2 pun TQ sbb jadi photographer x berbayaq..hehehe

    ReplyDelete

assalamualaikum .
moh komen , 1 pown jadik lah ! :)
<3 peace !

 
Copyright 2013 This blog fully designed by me|| Alright reserved by deqjaMucuXx || Don't you dare want to copy it!! ||