- got something new -

hye peeps . salam syawal :) tengok tajuk , tngok muka tuan blog . puihh ! tak sama pon cam omputeh . Maafkan tuan blog sebab perasan diri omputeh seketika . nak cerita ni . nak cerita ni . nak baca tak ?? tak mau baca tak mau taip lah . 

sebenarnya benda ni bukan baru sangat tapi baru dapat je , layan pic je lah . nak menaip pepanjang pon tak ada yang nak membaca * ayat tarik undi . apekah ? 


aceecomeii cam tuan dia aje kan ? ni bukan badjet retis ye . note book ini diperolehi apabila sang bapak asyik bermain lappy compaq den . sang bapak sangat active bermain , sampai den nak bermain pon tak bagi . puiihh kedekut lah sang bapak !


btw , den nak cakap den got the sticker only 1 ringget malaysia at pasar malam . hahaha :) sticker tu superb cute . ada banyak , dalam 15 lagu tu , tapi adik yang kecik dah curik awal-2 lagi . 

ok . tolong comment kat bawah , say note book u paling awesome ! hahahaha :) peace !

nota jari :: sangat tidak selesa dari screen besar ke kecik . tapi alhamdulilaahhh :)

ok bai --" assalamualaikum .



thanks for reading . please drop your comment . :) love you

6 comments:

  1. HAHHAHA best sgt kot game yg dia main tu

    ReplyDelete
  2. Wow ! Sma ngn sye ! Sy pkai notebook gak :p haahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) tahniah2 , kita da jadi group ! hihihi

      Delete
  3. notebook u paling awesome!! haha :]

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha . ini lah comment yang di tunggu-2 . anda memenangi blog anda . hahaha :) peace !

      Delete

assalamualaikum .
moh komen , 1 pown jadik lah ! :)
<3 peace !

 
Copyright 2013 This blog fully designed by me|| Alright reserved by deqjaMucuXx || Don't you dare want to copy it!! ||