- created header -

well hello peeps .  GiveAway : From Sept to Nov by Jaja Sutera , dah habis , yer jgn menangis. DAH TAMAT yer , tu la orang cakap suruh join tak nak join, den sebagai salah seorang sponser, den dengan murah hati dan lelaju siapkan header seorang pemenang.  Tak nak la di katakan sponser penipu lak kan. 


hai..:).. saya pemenang dari GA jaja..
ermm.. actually saya belum dapat bayang apa2 haeder yang sesuai.. p
saya ada sediakan 2 sample backgroud kat situ..
-kalau bole saya mau background tarnsparent (p model salah satu kartun
tu mesti ada,hehe)
-warna, saya mau pastel p boleh tambah warna terang sikit untuk buat
kontra (ikut kesesuaian)
-tambah word--> onakdayungbiopar.blogspot.com (kecil,warna ikut suka
deqja p mesti letak di sudut bawah)
-->quote simple-ayat ringkas(ikut citarasa deqja,saya xkisah sebab mau
tgk kelainan..hihi)
yang penting simple/xsarat.. warna pastel..tu ja.
thanks deqja..:)

nampak atas tu . tu ciri-2 header yang cik suri nak :) so dengan lelaju sambil menyanyi lagu kuda ku lari gagah berani, den telah siapkan header tersebut. so moh usha , cantik ke tak ? mata orang lain-2 penilaian nye pon lain-2 kannn ~



btw , ade lagi seorang pemenang yang tak reply msg den . adikk cepaatt :) sementara tengah hari minggu , kalau lambat kena tunggu minggu depan pulok ~ oh rugi au ! >  http://dacutesdiaries.blogspot.com <

ok dah bai :)


thanks for reading . please drop your comment . :) love you

7 comments:

assalamualaikum .
moh komen , 1 pown jadik lah ! :)
<3 peace !

 
Copyright 2013 This blog fully designed by me|| Alright reserved by deqjaMucuXx || Don't you dare want to copy it!! ||