- Blog Review by Fatini Irdina -

*klik banner :) kalo nak join


Syarat-syaratnya ialah:
1. Follow blog Fatini. *memang dah follow da :)* R
2. Like fanpage Fatini. 
3. Klik sini. *dah klik*jujur ni* R
4. Buat satu entry yang bertajuk "Blog Review by Fatini Irdina". R
5. Lekatkan banner hodoh di atas pada entry dan linkkan ke entry ni. R
6. Tinggalkan link entry anda ke ruangan komen entry ini. (tempat lain takkan dilayan) R

DUE DATE: 25 SEPTEMBER 2012 | 11:59 a.m

NOTICE BOARD
*Kesemua blog yang join akan dimasukkan ke dalam BLOGLIST TERHEBAT
*Tiga top referral akan mendapat topup sebanyak RM5 seorang.
*Blog korang terus direview sebaik sahaja segmen tamat.

JOMLAH JOIN RAMAI-RAMAI!! kalau tak join t kena babap dengan tuan-yang-buat-review ! ok tipu ==" hihihihi 

done. ok bai

thanks for reading . please drop your comment . :) love you

8 comments:

  1. Salam kunjungan.. Wow nice blog!! Suka3x..!=) Dari segmen sama juga.:) Jom support saya dalam entri ini.. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/rugi-tak-view-entri-tentang-gadis.html

    ReplyDelete
  2. deja,tokti tu dato siti nurhaliza haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. muahahaha . dato' ct upenya ! ingtkan sapppeee .

      Delete
  3. singgah dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2012/09/blog-review-by-fatini-irdina.html

    ReplyDelete

assalamualaikum .
moh komen , 1 pown jadik lah ! :)
<3 peace !

 
Copyright 2013 This blog fully designed by me|| Alright reserved by deqjaMucuXx || Don't you dare want to copy it!! ||