- entry pendek dan ringkas -

entry ini adalah semata-2 hendak melihat sama ada , ada orang membaca ataupun tidak .
ini bukan entry cari kepopulorraan ! sebenarnya saja nak taip dikala rehat di opis yang tak berapa good-2 ini . tadi tengah enjoy bw ( untuk pengetahuan semua den adalah seorang stalker bergerak secara solo dan diam ) seram taaak ??

da 1 entry yang menarik minat untuk den cerita . berkenaan kongsi gambar kat FB or laman sesawang yang lain . mean gambar couple . contoh lah . den boh gambar den nan si keding . btw ada minah-tak-da-nama datang bukak . n say " sweet nya depaa ni " <-- ayat cam ni tak pa laa . mai lagi sorang awek-wat-hot cakap " coit tak sesuai langsung , awek gemok "

percakapan adalah satu doa 

so . kalo 50 cakap cam awek-wat-hot pakai breakup la couple tersebut . so . dengan doa itu sahaja boleh meruntuhkan ekonomi rumah tangga anda sekalian .

sekian . byeee !
p/s :: time eat-2 dah habes . jom memulakan ke-bz-body-an ! ahahha :)



thanks for reading . please drop your comment . :) love you

6 comments:

  1. cakap2 tu boleh jadi doa.. so, hati2 bila nak cakap sesuatu :)

    ReplyDelete
  2. slm.GA dh mula ! sbgai sponsor,sila wat entry utk GA nie..seru followers utk support GA ni ok.. ^_^

    *blog awak , Jaja dah letak dalam Bloglist GiveAway : Sept - Nov di side bar ! ^_^

    ReplyDelete
  3. menyampah tul ngan manusia2 yang suka cakap ikut mulut je ni...huhu

    ReplyDelete

assalamualaikum .
moh komen , 1 pown jadik lah ! :)
<3 peace !

 
Copyright 2013 This blog fully designed by me|| Alright reserved by deqjaMucuXx || Don't you dare want to copy it!! ||