- buat HOT ! HOT ! oh -

well hellow peeps . lama gila lah tak hupdate blog ni , puuuhhh . bersawang .
hah . tu ada lelabah . kekatu . katu . kutu . batu . tatu .
oh sudah terlebih merepek . maap .. maapp . mmaaappp gaya nabil raja lawak
oh . pada suatu hari tengah syok den berFESBUKking . den pon letak lah status 
yang den qaso den nak letak .

btw , ada seorang hamba ALLAH ni . telah mengutuk den dengan dasyatnya ,
den tak tahu kenapa . mengapa . bagaimana . apabila .
dia perlu buat sedemikian . seumur hidup den ni tak penah sakitkan hati dia .
dalam hati ade terpikir , minah ni macam FAKE gila . sesungguhnya !


hah , tudia , nur diana , orang nya fulammak . terkeluar bulu mata klo tengok .
body perrghh ! mengancam teranccam diaancam teruih .
dan nampak sangat dia FAKE nak mampus , tah den rasa dy guna PIC orang .
tak da kerja cari kerja , cam ni lah . makan dosa bulan2 posa ni . 
dekat profile picture pown di komennya . dia cakap 
menyampah tangok den bajet HOT . dia ingat den ni hape ?
mariah kari ? anjelina juling ? preety zinkta ? lisa surirumah ??
nak bajet HOT bagai . adus . ! sesungguhnya den tak paham =="



nak tngok dengan lebih lanjut sila layari . 

sendiri nilai . den salah ke dia salah . 

ok bye ~ hiihhi :) 
psst :: klik pada gambar k :) big punya ~ hhiih


thanks for reading . please drop your comment . :) love you

6 comments:

  1. Dia tu yang bajet hot sebenarnya tapi tak hot mana pun!lol

    ReplyDelete
  2. =.=" psycho gile dok pmpuan nie?jngan layan...nti kite lak gile cm die..haha ! kan..jgn layan..~

    Sila semak entry ni.. ^_^

    http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/08/update-senarai-sponsor.html

    ReplyDelete
  3. haters gonna hate... haha.. minah psycho di mana mana.

    ReplyDelete

assalamualaikum .
moh komen , 1 pown jadik lah ! :)
<3 peace !

 
Copyright 2013 This blog fully designed by me|| Alright reserved by deqjaMucuXx || Don't you dare want to copy it!! ||