- random.orang.suka.hati-


well hello guys , girl , blogger , stalker . and eberibadi . hari-hari yang ku lalui sangat sukar . kerana internet ku . atau lebih dikenali sebangai monyetbend @ berukband telah melembabkan pemprosesan kelajuan nye . adoi .
disini terdapat seorang mangsa berukbend yang sangat-sangat-sangat tertekan , so . nak blogwalking , nak terjahhing , nak edit blog on pisbuk . cari marka baru . ta boleh ok !

tolong lah kasihan kan saya wahai enchek berukband yang sangat disayangi oleh saya ini . *kalaulah dia paham ! :( so . setelah menaip intro yang agak panjang . den nak sotat bercerita tentang ramadhan ini .
tentang random sahaja . sesungguhnya den tidak mempunyai idea yang best untuk bercerita .

sesi pertama , dimulakan dengan me"makeup" adik . hhahaha . ini meme best . sesungguhnya mak handam pon tak seteror den okies *tepuk tangan dan dahi . sesi ini telah bermula apabila wajah kebosanan melanda den dikala tengah hari yang agak hots . 


ini adalah perbuatan yang dilarang 
so jangan buat dirumah okies , ini hanya pembulian yang best bila bosan di rumah ! hahahaha :) peace ~!

bagi anda . anda yang mempunyai adik perempuan seperti saya . silalah mencubanya . sebab meme best !


random yang best yang kedua adalah berwebcam . hari yang agak membosankan buleh mendatangkan kepelbagaian aktiviti yang boleh di buat seorang diri . aktiviti ini agak digemari sebab ? boleh menunjukkan kegilaan kita di masa ini . yeaahhh . den memang gila , den je gilaaa =="

  

best kot . serious best kott . sampai c ni je kot nak story sebab da lewat sok kijo . tetibe pening menyergah ! adoiiyaaaaaaii . sakit ya amat . so , dah . bye . byeee .

done .




thanks for reading . please drop your comment . :) love you

4 comments:

assalamualaikum .
moh komen , 1 pown jadik lah ! :)
<3 peace !

 
Copyright 2013 This blog fully designed by me|| Alright reserved by deqjaMucuXx || Don't you dare want to copy it!! ||