- Memiliki phd -

well hello people . tngok tjuk dah ? dasyat tak ?
dalam hati berkata . bolehkah aku memiliki pHD .
dengan mata ke atas tangan didada . kompem i can ! i cannn .
well , itu bukan segulung ijazah (  Doctor of Philosophy ATAU any higher doctorates )
tapi . perasaan hasad dengki . ya . 
dengan bermuka serious den ingin mengatakan
menegakkan benang yang di boh gam supaya straight .
den ada perasaan tu . ada weehh . kau ado ?

 1. dengki kat depa2 yang ada belog superOSHEM !
 apesal belog korang CUN sangat ? then sampai 
menangis den menatop wajah belog tersebut . serious !

2. dengki kat depa2 yang ada kerja .
 kenapa den tak da kerja . actually dah kerja tapi tak da kerja .
paham dak ? *sila lah paham dengan sendiri .  
sesungguhnya den bosan duduk dalam opis tersebut . 
doplohpatjam online pisbuk . tenet pree . tunggu lagi . blasah cukup2 okeis !

3. dengki kat depa yang ada idea nak berblog !
 ketahuilah bahawasanya den tak da idea nak type . 
ni pown ade mai sikit2 ja . p mana habes idea pown tak tau .
dulu atoq bukan men . katok pala naya .
*hah tudiaa . keluaq utaqa noh . nasiblaaa :) 

last . pic2 tuan belog tak da kerja kat opis . kerja snap da pic .
muahahaha :) moohh layaaaannn


silalah tatap wajah bosan ini sebanyak yang mungkin .
hahaha :) peace yaaw ! 

so . bye :) assalamualaikum . 




thanks for reading . please drop your comment . :) love you

2 comments:

  1. haha..nice entry..eh, blog ni ohsem tau dak? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tidak oshem mcam belog dia ! wink3 ~

      Delete

assalamualaikum .
moh komen , 1 pown jadik lah ! :)
<3 peace !

 
Copyright 2013 This blog fully designed by me|| Alright reserved by deqjaMucuXx || Don't you dare want to copy it!! ||