- jalan-jalan seorang diri bagai org gila -


hye peeps . nah hamek . title terbaik dari estet2 dan ladang2 .
kau orang tau tak . kompem la tak tau kan ? kan 
first sekali den nak habaq . belog ini telah bersalin baju beliau 
*oh bahasa menunjukkan bangsa . muahaha
dari blue yang soft ke merah soft ke pink . tp bukan pink ye anak2 .

so tajuk di atas berkaitan dengan den . yang keseorangan 
meronda menaiki pacuan 4roda kenari yerr .
sumpah . nak bg tau . den teruih tak dak arah tujuan .
mula2 ingt nak ronda jer . tibe2 terdetik di hati nak p TESCO .
so dengan pantas n speed 110 m/j ku menaiki kereta bapak ku itu . 
dengan menyanyikan lagu 

kudaku lari gagah berani . 

tak da sangkut paut kereta dengan kuda . ke ada 
ahh . abaikan perasaan itu . sesampainya den disitu . 
hati terdetik lagi . dari manakah datangnya semua manusia ini .
ramai gilaw . yaw . ramaiii . ramaii gilaaaw .
*oh deqja . tak perlu mengulangi ayat yang sama .
so den ternampak . terserempak dengan maxi dress yang budak la duk pakai .
oh sayang . den memang da lama impikan .
tapi tak dpt beli . sebab dan musabab yang korang msti buleh teka .
so . den telipon si bakal husband . 

oi sayang . dimana anda . boleh kita ketemu seketika ?
*ayat tersebut hanya illustrasi tuan tanah  
so . tempat dan masa telah ditentukan . hanya seketika den berjumpe
bermesra , bergelak tawa , ber senyum kambeng bersama . 
hanya seketika . *nada sedih sookk sehh . 
so dalam pukul 6 lebih den bertolak dari merayau sensorang 
at tesco seberang jaya . pergi ke tempat yang telah dijanjikan 

so sedang menunggu sang bakal suami itu .
den pown . klik . klik . klik . 


tengok je . sang suami berjalan kaki menuju ke kereta .
dan keluar sebentar . round2 da world menggunakan 
kereta bakal bapak mertua beliau . muahaha 

nota kaki :: sang bakal suami nampak kaget naik kereta manual .
sebab selama ni sang bakal suami naik kereta auto . padan muka !! 

so sampai sini je lah cerita yang panjang 4 meter setengah ni .
done . muaaahhh 




thanks for reading . please drop your comment . :) love you

6 comments:

  1. hahaha....wah..nk g jnjln x ajak!!! u ni kn.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. awk dsbrang sana, sy d sbrang cni . jnuh nak g over da sea . ok ;))

      Delete
  2. anna pon orang penang jugak.. =)
    *apa kena mengena ngan tajuk n3 ni ek.. hihihi

    ReplyDelete

assalamualaikum .
moh komen , 1 pown jadik lah ! :)
<3 peace !

 
Copyright 2013 This blog fully designed by me|| Alright reserved by deqjaMucuXx || Don't you dare want to copy it!! ||