- seminggu di situ -


well hello peeps . i don't remember how to start . lalala 
* gedik giler minah senget  cun ayu  nih
ok sotat laju2 . kepada yang bw , follow , ape2tah lagi .
i'm really sorry . sebab tak dapat BW balik . 
keja 1 hal . tenet 2 hal . ngantuk 3 hal . berHAL2 lah .
so i'm sorry . really2 sorry . 

so dah seminggu den dah bekerja di situ .
alhamdulilah . so far tak dak problem .
dlm hati pk . lantak org nak tell me story .
habes situ je lee jawab nye . jangan harap den nak sampai2 kan ok .
i'm not that person . *asal malam ni keja nak sepiking london je ni 
bukan nak bajet HOT ok . hahaha :)

dalam seminggu tu ada lah sehari yang betul2 busy .
hari lain ? nga alip nga alip la jawab nye . (nganga) 
so . den ni tak suka buang masa . so den layari pisbuk . online blog .
tapi tak leh new post . guna empon cam kambeng ja .
dan den buat kerja2 sampingan 
contoh ::


taraa , den pandai lukih doodle dalam kertas je , 
kat photoshop terketaq2 lagi . dalam proses nak memajukan diri la .
dan den ade buat ni :


yang tu ja den buat . ni pown dah mengambil masa 
yang agak lama . dok cover2 sepasai .
tak cover cari pasai lah . hahahaha :)

ok done .
pssst . puji la den terre buat doodle bagai . pless ! hahah



thanks for reading . please drop your comment . :) love you

No comments:

Post a Comment

assalamualaikum .
moh komen , 1 pown jadik lah ! :)
<3 peace !

 
Copyright 2013 This blog fully designed by me|| Alright reserved by deqjaMucuXx || Don't you dare want to copy it!! ||