- Segmen : Heyy ! Aku blogger -



*klik bannerr

segment ni kena jawap soklan spm yg di beri ::

1#kenapa aku jdi blogger
- sebab dah tertulis bhwsanya den layak menjadi bloger . haha :) 
tak sbnrnya punca den menjdi bloger adalah kerana . maso den pratical dlu . den 
wjib buat blog utk company tu . so , sedikit sebajak den terbabit membikinkan blog .
lebih kurang macam merasuk jugak lah . smbil edit blog company tu . edit blog den sekali .
smbil menyelam usha ikan lah . hahha :) 
- sebab den ni suka mnyetory kan segala story . umpama dairy di hujung jari lah .
- sebab den suko kwn nan ramai org . tak kenal maka tak cinta 

2#haruskan nama ini diletakkan pada header
- bukan harus lagi dah . WAJIB TERUIH . sebab den salah seorang 
rakyat malaysia yang rabun ! 

3#patut ke macam ni corak header aku
- patut lah . simple . stedy . OSHEM . roxxx ! serious sempoi ~

4#kenapa banner aku comel
- psst . den takdo banner  tp den tqingin jugak 
nak created banner satu hari nnt . haiyyarrkk !

5#kenapa aku follow blogger laen 
- sbb den perlukan mmber utk kritiks belog den . 
- sebab den suko diowg .
- sebab den comel *ade ke ??
- ok serious . sebab ade stengah bloger lain beri inspirasi cam ne nak bg blog
superOSHEM !  dan ade setengah yg mmg superOSHEM . dan ade yg 
dan sebab belog diowang SUPERDUPERROX ! luv it


tag :: mereka yang membaca :) meyh join !! 


done .




thanks for reading . please drop your comment . :) love you

4 comments:

assalamualaikum .
moh komen , 1 pown jadik lah ! :)
<3 peace !

 
Copyright 2013 This blog fully designed by me|| Alright reserved by deqjaMucuXx || Don't you dare want to copy it!! ||