- Segmen dari Jiakreatifelt: header dulu hingga kini yang terbaik -

ini adalah sticky post . scroll down utk new okeyh ! 
sayang kamo . dan kamo . tak lupa kamo . hiihihih

taraa . segmen ni kesinambungan dari segmen yang lepas .
bersambung2 dengan pantas den menaip entry ineh ! :)
den salah seorang dari peserta segmen yang akak cun ini .
dan den nak buat undian bagi header yang den rasa patot menang
den suko header depa2 ni .


- klik banner kalo nak ngorat tuan punya belog .
- den pilih ni sebab . simple . den suko bnde simple .
- btw , cantik font tu . hihi


- klik banner kalo nak ngorat tuan punya belog .
- pon same . tapi header betul dia sekarang ni ade lady bird lah ! 

- in list . haha :) belog budak senget ni punya header sangat oshem !!
- klik la budak oshem ni punya header , belog ni sempoi !
*oh puji diri melambung lambung ! hahah :}


pst . korang nak undi tak ?? terjah > akak ni
psst . tolong undi budak oshem ok ~ hahah :) 

jom mengundi dengan kiraan 1 , 2 , 3 . hahah :) 
done ! 



thanks for reading . please drop your comment . :) love you

10 comments:

  1. terima kasih kerana mengundi.header anda mungkin yg bertuah.sila sentiasa update dengn blog sy untuk sebrg perubhan maklumt yer.terima kasih sekali lagi

    ReplyDelete
  2. Terima kasih .. sebab Header Nurrul ada sekali..
    btw , Good luck dear :)

    *Thanks sgt2 sebab Nurrul baru perasan ada kat shoutbox..

    ReplyDelete
  3. btol ker kalu klik banner tue, leh ngorat?? nak... nak... nak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ngorat mereka2 lah . dapat belum tentu yer ~ ihhihi

      Delete
  4. kalau rasa CREATIVE, ARTISTIK, GEORGEOUS, ADORABLE, FASHINABLE,OWESOME clik sini : Konspirasi Blogger Kreative 2012

    ReplyDelete
  5. cantik2 :D rajin la dye.. hehe

    ReplyDelete

assalamualaikum .
moh komen , 1 pown jadik lah ! :)
<3 peace !

 
Copyright 2013 This blog fully designed by me|| Alright reserved by deqjaMucuXx || Don't you dare want to copy it!! ||