- random title -



hello peeps . dalam hotak ni sedang memikirkan . ape yg perlu ditaip .
banyak benda jadik . tapi gambar tak de . ouh ! sangat terkilan 
so random lah ceritanya yer . korang nak baca takk ?? 
tak baca pown tak pe . ermm  moh kita baco yer . 

#1 . keluar ( hangout ) wif adik . pergi ? jusco jer . tak da bnde sangat 
buat kat situ . tapi kan beb ada "harga runtuh weeh "
tapi di sebabkan poket kosong . ada habuk saja . terpaksa lah den 
usyha saja . dengan selamber . hanya mengUSHYA ! 

p/s :: kami mmg suko jadik kembo ! :)



#2 . keluar dengan family . ke taiping . taiping ye kanak2 .
bukan pergi melawat kengkawan munyet kat zOo nuh . 
tapi . melawat sedara dan sekali gus mengupah beliau
untuk membuat baju raye . hewhew

#3. den bosan duk umah . jadik ade bnde den buat petang2 lagu ni .
buat twinkle . twinkle little star . hihihihi :)
tak de la bosan sangat . sementara nak kerja kan . kan . 


haha :) tu lah keja den . ok lah den nak sambong buat star wars ~

done !




thanks for reading . please drop your comment . :) love you

3 comments:

  1. Awk subscriber yg ke - 300 sye , awk nak apa ? HEADER ? BANNER ? EDITED PICTURE ? Boleh INBOX okay:) Bagi details dengan lengkap:)

    ReplyDelete
  2. wah.....xpe..skunk ad habuk..ujung bulan nih..penuh la...kn2?? tul x?
    wah...twinkle2 little star tu cantik......!!

    ReplyDelete

assalamualaikum .
moh komen , 1 pown jadik lah ! :)
<3 peace !

 
Copyright 2013 This blog fully designed by me|| Alright reserved by deqjaMucuXx || Don't you dare want to copy it!! ||