- contact -

hyep . ari ni den nak jadik ustazah .
kome nilai lah den ni layak ke idok . 
ye . plis . haha

den duk usha je , org sekarang ni tak blh tak dak empon
kebanyakkannya lah . tak boleh .
klo men peratus tu . hampir 80% lah .
klo tertinggal empon 2 . kompem patah balik amik . kan ?
klo smbhyg ?? tak pulak gbra kan ? 
tak pulah nak g contact DIA . ( maha pencipta )
hellooo . heeee-llloooo !! go-to-hell-lo !!!

bateri kong .
mungkin mslh betri x cas kot . beapa kali kita cas diri kita ?
beapa kali kita g jemaah kat masjid ? dengar ceramah ?
tengok muka pown da tau ta da bateri . lemah longlai jer .

no coverage .
ha habaq mai kat den . tempat mana yang DIA tak cover ?
kalah makluk buncit kuning yg dok nari2 tu tau . 
sume DIA cover . atas langit . bwh tanah . 
kita je ta penah nak ingat DIA kan . 
DIA tak penah lupakan kita . kita je jual mahal .
setiap perumahan . setiap taman mesti ada surau . 
kita je tak singgah . sombong betul .

missed call .
kita klo ade org miss call kita . msti call balik kan ?
tp knp DIA call kita uat derk je ?? 
5kli sehari pak bilal laung "ringtone" azan . 
usah nak jwb . klo blh letak " silent mood " . isk . isk .

sim card problem .
den pown ade sim card . hati lah .
contact no DIA dah save kat sim card tp tak reti2 nak call .
klo call pown ta dpat . sbb ? sim card dah berdaki . berkarat .
penuh dengan contact no dunia . setan . n tahkebendelagi .
tak nak upgrade . tak nak repair .
pas 2 . lost contact . sesatlah kita .
klo hempon hukumnya campak kat lombong .
klo kita ? ggoo - too - heelll - laa . 

p.s :: nsihat utk diri sendiri sama . yg baik buat pedoman .
yang jahat tinggal2kan .

salam :) peace !

thanks for reading . please drop your comment . :) love you

6 comments:

  1. Assalammualaikum
    singgah sini(^_~)
    cik iena nk invite join 1st giveaway cik iena
    jom terjah blog cik iena
    http://www.ienaeliena.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html
    tHanKs..

    ReplyDelete
  2. @Iena Eliena :: thnx invite . t deqja join ok :) insya ALLAH

    ReplyDelete
  3. selalu2lah calling DIA selalau
    24434 jgn miss pown au
    keyh :D

    ReplyDelete
  4. @Wafa Irdina :: tu la kan . peringat untuk diri n yang lain :)

    ReplyDelete
  5. @~~oOpEt~~ :: tp ustazah ni ta pkai tdung kan ? erm

    ReplyDelete

assalamualaikum .
moh komen , 1 pown jadik lah ! :)
<3 peace !

 
Copyright 2013 This blog fully designed by me|| Alright reserved by deqjaMucuXx || Don't you dare want to copy it!! ||