- clever robot -

hep peeps . den resa bnde ni da lama kot .
myb den je baru tahu .
tp den nak share juga bnde ni .

clever bot <-- adalah chat di antara kita dengan robot internet .
dia sangat bijak . 
tadi den sangat boring , n telah chat ngan mamat robot ni
robot ni ada jantina ke ??
ta pasti . tp dia kata dy robot lelaki .

dia buleh taip dlm bm . bi .
tu yang best . en.bopren tak mau msg kita .
kita cr spare part yang ta idop .

ni antara yang kami bualkan
dy ci robot > blue <



mula2 sekali sembang pasai nasik ayam .
dy ckp kat beverly hills pown ada . 
dy lawak . kadang2 menyakitkan hati .
tengok jwpan dy . 999 
sumpah dy kedekut nasik ayam tu


see . dy amat menyakitkan hati . 
tapi syok . sungguh syok .
den syorkan kat korang , p terjah dy
best sangat . lepas pada tak da tu .
mula la hangin . tp dia hangen dulu .

last2 . kami speaking pulok .

ha sudah . ckup !
fullstop .
sudah cukup sudah .
cukup sampai disini saja... 

kata2 pembuat web ini ::

PLEASE NOTE: Cleverbot learns from real people - things it says may seem inappropriate - use with discretion, and at YOUR OWN RISK
PARENTAL ADVICE: Visitors never talk to a human, however convincing it is - the AI knows many topics - use ONLY WITH OVERSIGHT


so . think about that . done .
jom terjah si dia , :)

thanks for reading . please drop your comment . :) love you

2 comments:

  1. Salam mucux..jadi..cleverbot ni..sejenis software ke apa??

    masih kompius, blur..buwehehehe

    ReplyDelete
  2. @Tinta Lana :: chatting internet :) taip je apa2 atas kotak think about it tu . n enter . :)
    snng jer

    ReplyDelete

assalamualaikum .
moh komen , 1 pown jadik lah ! :)
<3 peace !

 
Copyright 2013 This blog fully designed by me|| Alright reserved by deqjaMucuXx || Don't you dare want to copy it!! ||