- penah buat ni x ? -

hye peeps . 
hooloo korang . korang . korang
den nak tanyo korang ni , 
korang penoh buat x bnde2 cam ni ??
klo penah g tau den k . 

 tibe korang msuk bilik . pas 2 lupa ape yg korang nak buat .
terus korang kuaq dr bilik n cube ingat ape yg korang nak buat .
pas 2 da ingt msuk bilik balik .

 korang ingt x masa budak2 dlu . time kecik2 molek dlu .
kita msti lukis matahari kat corner hujung paper 2 .

 pas 2 korang penah buat x ? bile nak ttup pintu peti ais
korang ttup slow , sbb nak tngok lmpu kat dlm peti ais 2 ttup ke x ?

 korang penah buat jgk x ? suis lampu , korang balance kan
d antara ON ngan OFF


klo penah . bg tau k ~ hahah :)

ok done !

thanks for reading . please drop your comment . :) love you

No comments:

Post a Comment

assalamualaikum .
moh komen , 1 pown jadik lah ! :)
<3 peace !

 
Copyright 2013 This blog fully designed by me|| Alright reserved by deqjaMucuXx || Don't you dare want to copy it!! ||