- Segmen : Gadget Kesayanganku -

salam . den msok segmen lagi ~
den shuko !

* nak join klik banner ni okeyh !

segmen ini d buat oleh > EN encem <
*xpenah tngok muka pown

ok moh sotat laju2 ~ mato xbagi chan ni ! hihi :)
gadget den ada 3 

- samsung GT-1080f

empon ni mama belikan sebab murah
harga bru 80 hingget ! original set lagi tau ~ 
guna dlm taun ni jgk ~ tp sekarang dah ade kat c keding ! dy amik !
kejam.. kejam

- CSL blueberry 9500

 
empon ni pulak , beli sendiri tp gna duit mmber
cam ne 2 ? bayo balik la , sbb masa gna empon ni time blaja dlo !
den mmg peminat sjati CSL . sbb murah 
den mesikin sob..sob
den gna dr tahun 2010 sampai sekarang

- CSL G9

yg ni den dok sllo gna , den bli masa 1st gaji practical dlo !
dalam bulan 1 tahun ni , den bli nate ni
den kan dah ckp den peminat rasmi CSL
enset ni best ! ade Tweet , FB sume ade 
harga buleh laa.. budak2 comel cam den ni sengkek !
xmmpu nak beli mahal2 ~ :)

ok done ! chow chin chan ~

thanks for reading . please drop your comment . :) love you

32 comments:

  1. kiranya ada dua hp la kan? hihi. niceee yaw

    ReplyDelete
  2. yerp ! ade 2 , hiihih :) yg 1g 2 keding dah curik !

    ReplyDelete
  3. ne dia peminat tegar csl..hehe

    Thx for join... :)

    ReplyDelete
  4. hahah, adek pon pakai blueberry cam akak tu jugak, tp kaler hitam, beli on the spot masa nmpak, die macam comel je ;D

    ReplyDelete
  5. wah...teringin jugak nak guna csl...
    csl produk mlaysia kan.?...cayalah deqja.

    ReplyDelete
  6. 3 hset dah macam bisnessman..

    tak pernah pakai csl.. nak try gak ar...

    ReplyDelete
  7. @muz

    haha :) memang ! xnak guno ke ?
    welcome >__<

    ReplyDelete
  8. @Hafiz Al-Pazin deqja ni sokong malaysia tau ! guna2 ~ murah jeee

    ReplyDelete
  9. sy tgk hp samsung tu dah ramai gune..
    selain kecik n ringan..ianya murah..hehe

    ReplyDelete
  10. @Haslinda Ariffin ha'ah ! betoi2 ~ baling kat dinding pown OK je ! haha

    ReplyDelete
  11. huwah , cik kacak tak penah try csl ;)

    ReplyDelete
  12. mmg gila CSL la awak neh...hehehe

    ReplyDelete
  13. memg peminat setia CSL lh nie kn...hehehehehehehe

    ReplyDelete
  14. wahhh!peminat csl..hehehehe...aiman pminat tegar sony ericsson jew.....tapi,guna nokia..nokia x3..plikkan?huhuhuhuy..best kew csl nih?coz tak pernah gunew...

    ReplyDelete
  15. uish..henpon CSL lama tak tgk.sekrang ni dah murah ek CSL..

    ReplyDelete
  16. @aiman fanboy k-pop bg deqja ok jerp ! :) snng je nak gna sbb deqja kan PEMINAT TEGAR ! ahha

    ReplyDelete
  17. @ZouLsanad murah lah :) budak sekolah pown mmpu lah :)

    ReplyDelete
  18. kalau masih guna handphone nokia 3310 camner? ahakz...

    ReplyDelete
  19. @taliff ade tp da osak :) hihihhi guna je lah kan

    ReplyDelete

assalamualaikum .
moh komen , 1 pown jadik lah ! :)
<3 peace !

 
Copyright 2013 This blog fully designed by me|| Alright reserved by deqjaMucuXx || Don't you dare want to copy it!! ||