- riak -

assalamualaikum
den riak , den riak
td den ada exam , yg den bg tau msa > post <  ni tu
tau dak ? la, ce tekan older post 2
ada la... hihihi
td dengan semangat waja den uat exam
huh , soklan kuaq sejibik2 , yg mna x bca 2 , RUGI lah
meme sejibik seketui2

*pic mso nak sotat exam ! bedebar
duugg daapp dugg dap

tempat :: bilik kuliah
masa :: 10 - 11.30 pg
den kuaq :: 11.10pg

maso den kuaq 2 dak2 yg dak kuaq terlebeh awal
buat study group, dok citer pasai nak exam tuk esok lak
esok mmg ssh la , amali ! ssh beb

* ni cikgu nya , lai min ho ! haha
korean style , ensemm !!


* anak2 muridnye
* termsok den

pas 2 den g dpartment, cik lect ngah bg markah
korang nak tau markah den berapa ??

"57 / 60"

den banggoo gilew !! den riak lagi !!

pas 2 cik lect mai bg surat kat kami


* xnmpak kan

ni la surat tawaran masok dip. lanjutan aka ijazah !!
haha den riak lagi
tp kputusan den ::

"saya dengan ini mengumumkan bahawasanya saya TIDAK MAHU
melanjutkan pelajaran kerana saya nak kawen !"

boleh ke mcm ni ? hahaha
ok done. chow !

thanks for reading . please drop your comment . :) love you

2 comments:

  1. ceq pon nk wat kputusan nie laaa...
    2013 ceq nak kwen..huk2!

    ReplyDelete
  2. hahah , ok ! kite sme2 kawen keyghhh

    ReplyDelete

assalamualaikum .
moh komen , 1 pown jadik lah ! :)
<3 peace !

 
Copyright 2013 This blog fully designed by me|| Alright reserved by deqjaMucuXx || Don't you dare want to copy it!! ||