- Mengapa Mr.PiNGu perlu beri saya RM 50 -

Mr.PiNGu

bissmillah.. ( cuak sbb msok cntest xpenah mnng )
* bukan nak raih smpati okeyh !
okeyh kengkwn, kita mulakan dengan assalamualaikum
sangat ayu ! wink3
semalam setat buka belog yg bersawang ~ 
aden telah d kejutkan dengan link contest


ha, tudia.. xpyh aden cer pnjg2 ~ 
nmpk kan ? jelas lagi nyata.. 
syarat2nya ? silalah gatai2 tangan anda klik belog tersebut !
klik pda bner yg cumel nun atas d sana pown buleh 

okeyh, kita melompat ke tajuk yg sebenar ~ 

Mengapa Mr.PiNGu perlu beri saya RM 50 ?
- sebab aden misikin , apa itu misikin ? itu bhs kanak2 ok !
waloupn aden da tua bangka (21st je ok ) aden xder duit sebab 
aden ni sekolah lagi, mama bapak yg bntu ringankan bdn cubby aden ni

Mengapa Mr.PiNGu perlu beri saya RM 50 ?
- sebab aden nak duit 2 , aden amat tamak
sejak azali lgik aden tamak
tp.. aden xmntak kat org okeyh ! jgn kutuk2 aden lak, nnt aden fofular cam ct nur hliza ,
uihh naya aden nak jwb soklan interbiu 

Mengapa Mr.PiNGu perlu beri saya RM 50 ?
- sebab aden dah tak de idea ~ eh ? buleh d terima pakai ke ?
sebab aden nak ngorat mr.pingu 2 ~ eh ? buleh ke ??
nak wiittwiiitt3 buleh dak ? [ ngan gaya manje2 gitu ]

Mengapa Mr.PiNGu perlu beri saya RM 50 ?
- sebab aden nak siapkan buku log OJT 
( on job training , xpun buku practical )
oi, buku tu mahai oo, nak uat kulit tebai la, nak 2 set lah, mau
xmau kena 100 spare ! sbb 2 la mr. pingu kena bagi duit 2 kat aden, ha , kira support la aden nak study ni !
baguihh oOo tlong org 

Mengapa Mr.PiNGu perlu beri saya RM 50 ?
- sebab aden nak kawen ? eh ? ckup ke ?
takda lah, sebab aden nak beli baju yang aden bekenan sejak aden duk kat kulim ni, aden terbekenan 1 bju ni teramat cumel, baju kemeja bintik2 tahik unta kaler putih, bintik2 dy kaler maler, suwettt sanad, tambah2 budah cumel + cubby + cute cam aden ni pakai, perrrggghhh ! HUDUH wa ckp luu ~ 

Mengapa Mr.PiNGu perlu beri saya RM 50 ?
- nak lanje mama n bapak aden, sebab duit alaun practical aden abes utk aden je, keperluan aden cnth nye [ eh ? perlu ka cnth montoh ni ] meggi, ubt gigi, sympoo, milo, roti, sabut picit2 , ihhihi :) cam2 la kperluan aden, nama pown gurl-gurl kan.. then duit loan blaja ? mana ? mana kau menghilang, oh ya, aden kena saman ri 2, bayaq 2 dah 300 , amik lesen keta dah dekat 700 , amik hp baru, eh ? dlm senarai ke ? erm... mama bapak cek mnx maap noh ! klo tuan pingu ni bg duit 2 cek blanja nah :)

ok 2 saja..aden xtau nak karang karangan ape dah 
semua merepek meraban, but ! betoi tau ~
then aden nak mnx maap la klo bahsa aden memeluatkan tuan pengganjur, maap..maappp
then... perlukah then bayak2 kali ? tak..takk

bubyeee ~ salam 


thanks for reading . please drop your comment . :) love you

2 comments:

  1. tq awk seba joinss.. hehe dh baca kelakar pun ada nak gelak2 je.. ngeheheeee

    ReplyDelete
  2. hikhik :) buleh menang dak ? *dlm ati je ~

    maceh sbb invite ~

    ReplyDelete

assalamualaikum .
moh komen , 1 pown jadik lah ! :)
<3 peace !

 
Copyright 2013 This blog fully designed by me|| Alright reserved by deqjaMucuXx || Don't you dare want to copy it!! ||