- Contest : Korang Sambung sendiri -

semekkOm
tibe-tibe ternampak ade dak cute uat contest


terma n syarat ::

1- buat tajuk Contest : Korang Sambung sendiri! n letak picture atas ni dalam post  n link kesini (means bila org tekan gambar tu akan kuar blog dak cute 2)
2- follow c dak cute 2
3- penyertaan sehingga 30-06-2011
4- masuk adalah percuma... hahaha...INGAT.. tinggalkan link korang kat komen beserta ayat ni.. 


" Arini aku ajak lovefafa ke supermarket... tiba-tiba....................."
(kat entry tak yah letak.. kat ruangan komen ni sahaja)

5-korang sambung ayat diatas... tak lebih 100 patah perkataan sahaja... 
6- hadiah...  3 orang pemenang dipilih.. 
tempat pertama- topup RM30
Kedua-topup-RM10
Ketiga-topup-RM10.


thanks for reading . please drop your comment . :) love you

3 comments:

  1. hahahaha, thanks join cntest...ayat power kot...pape nt sy inform

    ReplyDelete
  2. kahkahkah aku terletak kat entry plak citenyeee. *pukul dahi

    ReplyDelete
  3. love fafa :: hihihi :) tbe2 ri 2 terhingin nak lawat tutorial 2, then jmpe ade post ckp ade cntest, tnggu ape g ~ sumbattt ! gaga >__<

    amira chan :: * tpuk dahi jgk ! ahhaha

    ReplyDelete

assalamualaikum .
moh komen , 1 pown jadik lah ! :)
<3 peace !

 
Copyright 2013 This blog fully designed by me|| Alright reserved by deqjaMucuXx || Don't you dare want to copy it!! ||