- budak2 la !! -

salam 
sebenaqnya aden xder citer nak kabo an ~
tp ble aden on9 pisbuk td 
tibe2 dak ni chat..
..
:: khalila huda ::
*nama sedap pewangai cam ****** !!

aden xpena kenai pOwn dak ni,
tibe2 uat kOjaq ngan aden ! aisyeehh
meyh2 usha ni

* klik kat gmbar klo nak jelas keyh 

* klik kat gmbar klo nak jelas keyh 

aden tak tau apo masolah aden ngan dak ni !
kOrunk agak la, ape mslh dy ??


dak ooi, umuq bawu stahun jagung dah 
pndai nak mncarot sana sini 
dak ooii .. ni pesanan penaja aka penulis blog
"budi bahasa budaya kita"
ikhlas ni ~



thanks for reading . please drop your comment . :) love you

5 comments:

  1. well.,now u know the moral,
    don't approve or add someone that we don't no.,
    care with mutual friend cos facebook is only for the person that we know each other~ not like myspace ^^
    bese la tu, dengki tu sifat semula jadi mnusia.,
    -alahai~

    ReplyDelete
  2. jenis deqja men approve je, niat nak kwn, tp len plak jd nye ! >__<

    dengki kah budak itu ? lalala

    ReplyDelete
  3. kuang ajr nye bdak 2..ish2..rase cm nk lempang je...

    ReplyDelete
  4. hehe.,bese la kn.,dulu pon aku main approve je.,then bila muncul strangers2 yg tag gambar xtentu pasal ni, gmbar duit la.,application bla..bla..bla.. la.,aku start filter la.,yg kenal bru approve.,kalau x merapu.,diorg main add je.,bkn niat kita xnk berkawan, tp kalau diorg sekadar add utk ramaikn friend diorg je buat apa.,kn

    ReplyDelete
  5. eyda :: lek2,.. budak2 je tuh ! ihhihi

    rasyid :: hahah, ok2 pengajaran untuk kita ri ni ! dun aprove org yg ta kenal , hhiih :) ala, lek2 keyh !

    ReplyDelete

assalamualaikum .
moh komen , 1 pown jadik lah ! :)
<3 peace !

 
Copyright 2013 This blog fully designed by me|| Alright reserved by deqjaMucuXx || Don't you dare want to copy it!! ||