- situasi yg siOk d alam percintaan -

tajuk entry kita ri ni ~ 
situasi yg best d alam percintaan
dalam bercinta ni sume yg indah belaka
ada situasi pada org len membengangkan
tp pada pasangan couple ni sebaliknya ~ ahhaha :)
layannnn .

*munyet kemaruk cinta ~


situasi 1 :: jalan jem ~ [amik roti buh jem !! sodap]
bg pengguna jln ry yg cbok nak balik , jalan jem buat depa pk lebih baik nex bsikal ,
tp kalo pasang yg hot in lobe , jem2 ni la suasana yg pling tenang untuk berdating ,
makin lama jem , makin lama depa berdua dlm keta nuh ~ hahah :)


situasi 2 :: terperangkap dlm lif [lif ade perangkap ke ?]
jika pengguna biasa yg terperangkap , msti kelam kelabut cr jalan kuaq kan .
tapi tidak bagi pasangan mabuk bercinta , terperangkap dlm lif
bagaikan peluang keemasan , [peluang apa ? lu pk la sndri]
ape tah lg terperangkap 2 depa berdua je ~ [otak tak mau kunin sanad !!]


situasi 3 :: beratur panjang berjela2
tak kisah la beratur kt mana pun , berapa lama pown
depa ni xpenah pedulik da aih asalkan pasangan pown trut serta beratur
makin panjang beratur makin syok depa bersembang~


situasi 4 :: menunggu makanan d kedai mkn
yg ni klo aku , tobat kena maki hamun dah . klo aku sorg la ! hahah
tp klo psangan kekasih , 4 jam kemudian bwu waiter mai
bagi mkanan pown xpa .
janji kekasih hati d dpn mata . tatap muka kksih hati pown da kenyang
ceh ! menipu ~


situasi 5 :: hujan d tgh jln [aku la ni]
ni kompem sllo jdik kat aku ~ kami kan bermotosikal
then bile da ujan xkan nak qedah kot ? msti la stop kan
abes kuat stop kat bwh jmbatan
siok kot ~! dpt smbung dating !


ni ayt kksih hati
"biar kita berbasah asalkan kita tidak berpisah , love u syg"
pergghh ! so sweeett !!


sbnaqnye ade byk ag , tp dsbb kan da kekeringan idea ,
stop je la kan ~!

thanks for reading . please drop your comment . :) love you

No comments:

Post a Comment

assalamualaikum .
moh komen , 1 pown jadik lah ! :)
<3 peace !

 
Copyright 2013 This blog fully designed by me|| Alright reserved by deqjaMucuXx || Don't you dare want to copy it!! ||