- DA stOry -

DA stOry
* deqja apit story actually
ni aku qajin nak story2 citer 
2 thun 5 bulan 3 minggu 4 hri pny citer ni .
i in lobe ! nah , gedix nye la minah ni ~

* munkey ni sanad gedix !
nah , nak stat citer dr mana eh ?
haaa , pada [ayt skema ] 7.7.08 aku telah d tempatkan di JMTi
* Jangan Masuk Tempat Ini
bukan , bukan , bukan
jepun mlysia tecnikal instituted
mase masok ni kan , aku telah kenai , minah sewel ni
cik mOolat [iela] *klik cni utk ke belog iela yg sebenaqnye dy ni xbOolat pOwn !
kecOh je lebeyh !!

* p/s :: muke cengkudu + kuruih ni time bwu masok
* waaa !! ku rindu saat kuruih


2 la kwn aku smpai mati , she da bOmp ,
actually, i"m da bOmp . hahaha *pasan suda
then kenai lak ngan cik fasihah *klik cni untuk ke belog fasihah !
dy sanad sOmbOng ! betui , tp dy sbnaq nye terbaik ~
sy SYG dy !
sudaahhhhh , ini bukan yg sy mau crita ~!
ish . suke melalOt .
mule2 aku xkenai sapa mamat 2 , dy jus pekerja d cafe JMTi
aku xusha dy sanad ! bg aku dy hnsem sanad untuk aku ,
* gile rendah dri
dy yg mule2 kaco aku , atau lebih tepat , menyakat aku
dlm hti aku * mamat ni xder keje len ke ? haaa !! hate laahhh
dy pngil aku meOw , ade ke ? meOow sana , meOow sini !!
aisyyeeehh ! myampah la ,

* kucin ni ober la lak !


dy amik nO phOne aku , kat slh sOwg mmber bek aku ,
HANIS ROHAIZA * aku bOh nma ag dlm belOg aku weehh !
aka sexcy ! maceh la sexcy ~!
seperti kwn2 yg len , kiteOrg msg ,
msg pny msg then msg , msg lgik
berapa byk msg lahhh

then aku msg dy ::

aku :: knp pngil deqja *meow ?
dy :: la , sbb muka deqja cam tucing
aku :: uih ! mne ade 


cbe kOrunk tngOk muka aku mude2 dlu , ade cam kucing ke ?

* pic mule2 msok jmti dlu
* muke suci je / kuruih !
* rntai & cincin pmberian c dy

tak de kan ? bukan kan ? xsame kan ?
xpe ~ abaikan 
then kami kuaq pada 10.8.08
dy mula tnjukkan kaseh syg dy ~ wiiiwwweeett
dy da stat citer hal fmily , buka sume rhsia dy
sdgkan time 2 kami xlg cOuple , 
kemusykilan berlaku d dlm hti 
* mamat ni jjur kan
at pntai r&r dy telah melamar sy sbgai ratu d hti nya
jjur aku ckp time 2 aku leh trima
tp aku xterima dy spenuhnya , sbb aku xknai dy
dy kata ok , kita kenai dlm bercinta
alhamdulillah , cinta kami hampar 3 tahun !



thanks for reading . please drop your comment . :) love you

4 comments:

  1. haha...muka zaman tok nadak dlo nuh....haha...
    m'gata ak...x bek owhh..gagaga luv u lah deqja

    ReplyDelete
  2. luv u 2 ! zaman tOk nadOq yg ku rindui !! kuruihhh ~!

    ReplyDelete

assalamualaikum .
moh komen , 1 pown jadik lah ! :)
<3 peace !

 
Copyright 2013 This blog fully designed by me|| Alright reserved by deqjaMucuXx || Don't you dare want to copy it!! ||