- coNteSt kaMi pOsE cuMey -

hihihihi :) 
assalamualaikum . tbe2 ternamapk contest ni ,
sbb contest ni cOmey , cam nak jOin 
cik cOmey telah membuat cOntest ini  http://limelog.blogspot.com

::coNteSt kaMi pOsE cuMey::



syarat-syarat nya :

- macam biasa korang kenalah fOllow bLog c cOmel 2 dulu..tp kalau tak nak follow pon takpe..taknak paksa-paksa..tapi susahlah bila update nanti..so,lebih baik followlah 

- taip 1entri mengenai contest ni..dan jangan lupa ambik banner di atas dan letakkan didalam entry tersebut..sidebar kan contest ni di blog anda..dan link kan ke blog ini!!
 

- korang mesti menghantar gambar kepunyaan korang sendiri..gambar tersebut mestilah ada ANDA bersama MEMBER-MEMBER ANDA...pose anda bebas..
 

- korang mestilah membuat ayat yang paling simple tentang "kenapa anda join contest ni..
 CONTOH:::saya join sebab suka_suki jee...

ayat aku :
saya join contest ni sebab saya rasa saya and kawan pOsing amatlah cOmel ! hahah :)
- tag contest kepada 4 rakan blogger korang ye.. 
ena amir


- mencari seorang pemenang:hadiah berupa handset Apple iphone
pix hiasan


- OR RM100 +TOPUP 50... (law menang pilih salah 1 je hadiah k)

- tarikh tutup 25 feb 2011


Gambar tersebut ialah :



gOod luck 2 me ~


thanks for reading . please drop your comment . :) love you

5 comments:

  1. thnx join..:D

    best of luck k..;DD

    folo sini.

    ReplyDelete
  2. yo, im tagged too, what a suprise :)
    hahah, thanks okay,
    btw, belog 'amny' kat atas tu memang cunn <3

    ReplyDelete
  3. kan . amni 2 cOmel ~ adek amny akak cOmel jgk ~!

    ReplyDelete
  4. hye deqja.. nk ajak join contest sy gak.. kalo sudi la..thanx in advance!! ^_^

    http://greennnpanda.blogspot.com/2011/01/colours-of-inspiration-contest.html

    ReplyDelete

assalamualaikum .
moh komen , 1 pown jadik lah ! :)
<3 peace !

 
Copyright 2013 This blog fully designed by me|| Alright reserved by deqjaMucuXx || Don't you dare want to copy it!! ||