- pening , shuke , lunch -

ri ni macam malas sanad nak uat keje
ngan pala pening , asyik ingt c dea jewp .
hhihiih :) *cek gatai*
tah sbb pe pala ni pening smcam jerp . 
ubat xder nak telan . aih !
nah memusing2 da ni . 
myb sbb smlm gayut smpoi sampai kui 3pg kOt .
sbut sal gayot ni ade stOry mau share

busuk :: syg , cam ne abg nak crik 10 ribu
aku :: nak uat pa smpai 10ribu ?? [nada bapak heran ni]
busuk :: abg nak kwen ngan b la 
aku :: [sengeh sOrg2 , siOk xkata dah] npe smpai 10 ribu .
busuk :: syg pkiaq la , mas kwen g , hntaran , nak upah nuh , nak upah ni , xspOloh ribu ?
aku :: a'ah kan . b xtaO la syg , b xkawen g
busuk :: [gelak terbahak2] abg pOwn xkawen g 
aku :: bangang !! ahahah 

tp yg pelik kan . leh lah nak uat citer ni time pening .
leh lak nak lyn BLOG ni .
bangang kan aku ni ! ahhah 
kui 11.30 da ni . cpt la msa berlalu . cek nak break !!
nak mkn pueh2 . sbb pasai mkn ,
td adew antaq msg kat c busuk 2 ! 
*syg, ri ni p keje kui 2 leh x ? ktew lunch same2*
nah , xmalu ! aku yg ajak dea . 
*sapa swuh dea xajak aku an ! aku ajak la dea*

dah2 stOp , aku d beri keje ! 
BYEEEE .

to my busuk :: 



thanks for reading . please drop your comment . :) love you

No comments:

Post a Comment

assalamualaikum .
moh komen , 1 pown jadik lah ! :)
<3 peace !

 
Copyright 2013 This blog fully designed by me|| Alright reserved by deqjaMucuXx || Don't you dare want to copy it!! ||