- tentang diriku -


  Si rambut kerinting tu saya , saya sapa ? saya Noraniza Jahaya aka deqja . pemilik rasmi blog ini, http://mucuxmellow.blogspot.com . umur ? i'm 23th years (2013), kenapa macam budak-2 ? that my style ~ hiihi my D.O.B 11th september 1990 . bagi la hadiah , jgan takat wish jer yer . 
  Seorang yang riang, dan peramah. kadang-2 terover manja. Dengan sapa-2 pon boleh manja. Gedik ada jugak. haha :)
 Anak kelahiran pulau pinang dan still menetap di pulau pinang. Mempunyai Diploma dalam kejuruteraan komputer , graduation pada 1/11/11. Study di Jepun Malaysia Technical inst. Sekarang bekerja di Pensonic Sdn Bhd.
 Anak ke3 daripada 5 adik beradik , kami semua gugurl okies ! kecian si bapak tak hade geng , fav colour ? dah tentu red , black ! mempunyai hobi men"snap" picture, melukih, membaca novel,opcoz berblog :) 
 Single tapi tak vailable la.. sebab ade orang dok usya2. minah ni rating tinggi kot ! hahaa
 Sangat sukakan kucing. Sangat suka makan. Sangat suka berkawan, tak kira reality mahupun alam internet. 

"try to be better then before"


btw , thanks to all of you :) i love you 

thanks for reading . please drop your comment . :) love you

3 comments:

assalamualaikum .
moh komen , 1 pown jadik lah ! :)
<3 peace !

 
Copyright 2013 This blog fully designed by me|| Alright reserved by deqjaMucuXx || Don't you dare want to copy it!! ||