- Sorry -

1 yang awesome
Hyee... Assalamualaikum....1st off all sorry sbb lama gila tak hupdate sebab?? mmg byk sbb la kan. Btw korang sehat? rjin kunjung blog ni x? kalau tak de kita paham sgt la...

sebab pertama ;; lappy kesygan deqja dah menghembuskan nafas terakhirnya dikala kepekatan malam yang dingin kira-kiraa hampir  4 bulan..

sebab kedua ;; deqja kan dah berhenti dari menjadi office girl yang tabah dan dedikasi so disitu terhenti la juga aktiviti-aktiviti paranormal ni..

sebab yang tak da kena mengena ;; deqja dah breakup, breakoff, break basikal denmgan echik keding. Tolong jgn tny kenapa

ok dah bai --°
update via tab..*bapak susahhhhhhh

thanks for reading . please drop your comment . :) love you

- Tuesday 16.4.2013 -

9 yang awesome
hye peeps. salam sejahtera. salam semua. salam 1 malaysia.* cerita lapuk kau !  oii dekat2 mengundi ni macam-2 ragam manusia yang kita nampak kan ? bagi saya . " undi itu adalah rahsia. walaupun saya tak mengundi buat tahun ni." hebakk kak ton berbicara. nampak tak ayat mengong kat situ ? nampak tak. kalau nampak sila angkat kaki n mouse masing2.

so. minggu lepas 16.4.2013 jatuh pada hari selasa . due date deqja kuar *ditendang dari pensonic. haha :) btw that day is mom's birthday ! HAPPY BIRTHDAY mama syg. * clap..clapp...claapp.. Cerita bab last day dekat pensonic dulu k. 3 kali berturut2 pada hari jumaat my brother belanja deqja. luv u abg ! *abg angkat keyh ! and the last day my manager n assistant manager "belanja" deqja & the gang ! 1st time kau , terkejut kot. haha
ni deqja created kat diorang . buat give ! berdasarkan pic yang curik kat google . "one direction" deqja draw balik k.
dah la last day, kena buli p beli pulak. tak surprise langsung ! tuih..tuih haha
itu dia abang wan n kesi . hiihih :) yang sebelah kanan ni , meja testing. deqja conteng habes . full 1 meja !! puas ~

btw, diowang lelaki. deqja sorang je perempuan dalam engineering department ni. so kena jadi "taff" la.. diowang tak tahu dalam kereta deqja nagis teruk ! sume angkara abang angkat deqja. dia pon same mengalir air mata. walaupun dia cover dengan glasses dia yang tak cun tu! haha :) 
ayat abang : " sape t nak balik race dengan abang bile adik dah tak de?" " dengan sape abang nak ngusik nanti ?" " nanti abang nak ngadu abang penat letih kat sape ye adik ?" " abang mesti rindu dekat pot pet pot pet adik tu..." " abang rindu adik"

best moment with all of u. i will miss u ! 
*terpaksa stop*
*meleleh . T_T* 
*abang2 sekalian. deqja rindu moment kita bersama. to abg saiful : i love u ! adik sentiasa sygkan abg*
* auto publish* 

thanks for reading . please drop your comment . :) love you

- meng"doodle" again -

14 yang awesome
hyep peeps. bila saya rasa gembira, saya tepuk tangan *plap..plapp..plaapp bila rasa gembira begini lah caranya bila rasa gembira kita meng"doodle" *plaapp..plaapp.. mokcik mereng. Oh2 korang pekabo ? sihad dak ? makan dah ? minum dah ? mandi dah ke belom ? gosok gigi ? uhhh uhh ?? hahaha . hye peeps. holoo peeeoplee i'm here. mengarut suda -..-"

For your information, *spiking kau jemah.Untuk pengetahuan para pambaca, para blogger. saya akan meninggalkan pensonic tak lama lagi . sedih tau ! Disebabkan saya mendapat pekerjaan yang lebih baik. *doakan saya buat yang terbaik untuk kerja baru pless. so, deqja menghadapi hari2 kemalasan tahap cipan nak berak pon tak mau. dengan itu , jari jemari yang comels telah men"created" doodle yang same macam hari tu . *no idea . moh kita layan piicca yang sempat dirakamkan. hahahaaha -..-"
 
dekat opis tak sempat nak habeskan. bawak balik rumah jadi "homework" gedik tak i . hahaha :p selama seminggu deqja malas . malas . malas. malas. gila nak buat keje. SUMPAH ! btw, ada yang tak percaya that doodle i created by myself. deqja buat sendiri la awak-awak-awak sekalian. tolong la percaya . kalau tak percaya , mai rumah deqja tunjuk ! hahahaaha :3 
thanks to my ABANG ANGKAT . Mohd Shaiful Azhar Abdul Sani for cute ring . i really-really love it. thank a lot ! 
 
#mari tido sayang !
*auto publish again . type 13-april-13 2.00am* 
*sekian*

thanks for reading . please drop your comment . :) love you

 
Copyright 2013 This blog fully designed by me|| Alright reserved by deqjaMucuXx || Don't you dare want to copy it!! ||